Takımı
Besiktas
Gökhan gelmeyi düşünme bile 7/24 başında duracaksın veya 1000tl civarı bir harcama yapacaksın ki adamlarla denk ol biggrint1

Ayrıca selam , iyi geceler
Valla 26 gün şafağım kalmış, 10 güne Türkiye'ye dönüyorum o kadar kasacak vaktim yok sanırım, kolay gelsin size. :beer:

Takımı
Besiktas
Seçim yaklaştıkta son dakika fotomontajları,karalama çalışmaları başladı.1 günden az kaldı umarım yarın ki sonuç milletimiz için en hayırlısı olur,iyi geceler.

Niyeyse daha oyların çoğu sayılmadığı halde adam kendini ilan etti, acaba daha nereye kadar böyle devem edecek

Takımı
Galatasaray
Niyeyse daha oyların çoğu sayılmadığı halde adam kendini ilan etti, acaba daha nereye kadar böyle devem edecek
Hem Anadolu Ajansı hem de Millet İttifakının yayınladığı oy oranlarında Erdoğan önde gözüküyor,YSK’dan da farklı bir oran çıkacağını zannetmiyorum çünkü daha önceki 4-5 seçimde Anadolu Ajansı ve YSK oranları arasında 0,01 oranlarında fark bulunuyordu.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yok be hacı , arada şu an 2.5 milyon oy farkı var , kolay kolay kapanacak bir fark değil. Spark'ın dediği gibi manipülasyon falanda yok. Manipülasyon'un Allah'ını chp yaptı bu seçimde.
Çıkıp utanmadan ince'nin oy oranı şu an %40 dediler. Muharrem İnce iyi güzel kaliteli adam ama chp parti olarak çok kalitesiz.

Takımı
Galatasaray
“Muharrem İnce: Erdoğan’ın kazandığını kabul ediyorum.” sözlerini kullanmış en azından dürüstçe davranıp diğer CHP üyeleri gibi manipülasyon çabasında bulunmadı.
Ayrıca az önce Bülent Tezcan açıklamada bulundu,halkımızın olabilecek tüm sonuçları olgunlukla karşılaması gerekiyor dedi halbuki daha 2-3 saat önce seçim 2.tura gidecek kesin diyordu.

“Muharrem İnce: Erdoğan’ın kazandığını kabul ediyorum.” sözlerini kullanmış en azından dürüstçe davranıp diğer CHP üyeleri gibi manipülasyon çabasında bulunmadı.
Ayrıca az önce Bülent Tezcan açıklamada bulundu,halkımızın olabilecek tüm sonuçları olgunlukla karşılaması gerekiyor dedi halbuki daha 2-3 saat önce seçim 2.tura gidecek kesin diyordu.
bu bilgi nereden?

Yukarı Alt