- Server
- Seçiniz...
- Takımı
- Galatasaray
Bazen yapıyorum işte böyle şeylerSelam, Özgür soa çıkardı kıskanıyoruz.
Bazen yapıyorum işte böyle şeylerSelam, Özgür soa çıkardı kıskanıyoruz.
Gökhan gelmeyi düşünme bile 7/24 başında duracaksın veya 1000tl civarı bir harcama yapacaksın ki adamlarla denk olHangi serverdasınız la?
Valla 26 gün şafağım kalmış, 10 güne Türkiye'ye dönüyorum o kadar kasacak vaktim yok sanırım, kolay gelsin size.Gökhan gelmeyi düşünme bile 7/24 başında duracaksın veya 1000tl civarı bir harcama yapacaksın ki adamlarla denk ol
Ayrıca selam , iyi geceler
Hem Anadolu Ajansı hem de Millet İttifakının yayınladığı oy oranlarında Erdoğan önde gözüküyor,YSK’dan da farklı bir oran çıkacağını zannetmiyorum çünkü daha önceki 4-5 seçimde Anadolu Ajansı ve YSK oranları arasında 0,01 oranlarında fark bulunuyordu.Niyeyse daha oyların çoğu sayılmadığı halde adam kendini ilan etti, acaba daha nereye kadar böyle devem edecek
Yok be hacı , arada şu an 2.5 milyon oy farkı var , kolay kolay kapanacak bir fark değil. Spark'ın dediği gibi manipülasyon falanda yok. Manipülasyon'un Allah'ını chp yaptı bu seçimde.Niyeyse daha oyların çoğu sayılmadığı halde adam kendini ilan etti, acaba daha nereye kadar böyle devem edecek
Bakamazsın büyük ihtimal kendileri açıklarlar yarın.Ysk canlı sonucuna nereden bakabiliriz?
bu bilgi nereden?“Muharrem İnce: Erdoğan’ın kazandığını kabul ediyorum.” sözlerini kullanmış en azından dürüstçe davranıp diğer CHP üyeleri gibi manipülasyon çabasında bulunmadı.
Ayrıca az önce Bülent Tezcan açıklamada bulundu,halkımızın olabilecek tüm sonuçları olgunlukla karşılaması gerekiyor dedi halbuki daha 2-3 saat önce seçim 2.tura gidecek kesin diyordu.
Portakala mesaj atmış diyorlar.bu bilgi nereden?