ase
harbiden bu sene hiç bir şey anlayamadım, temmuz başladı biticekTatil çok çabuk geçiyor , nedennnnn
Burada yağmurluydu , hatta dolu yağacaktı. Mevsimlerin iyice içine ettik.harbiden bu sene hiç bir şey anlayamadım, temmuz başladı biticek
Zaten burda 2 haftadır yağmurluydu yeni yeni ısınıyor.
Kış bu sene kesin geç gelicek, iyice değişiyor mevsimler, ilkbaharı sevmeme rağmen yaşamıyoruz yaBurada yağmurluydu , hatta dolu yağacaktı. Mevsimlerin iyice içine ettik.
11-15 arası. Büyük boyları. Mobil uygulama yükleyip , içine para atarsan bir tane bedava veriyor.Starbucksta soğuk içicek fiyatları ortalama ne kadar
Büyük boyun fiyatı iyiymiş daha fazla ve küçük boy olsa bir içecek için fazla olurdu, pahalıdır diye gitmemiştim, fırsatını bulunca denicem, hem şu uygulamasını yükliyeyim11-15 arası. Büyük boyları. Mobil uygulama yükleyip , içine para atarsan bir tane bedava veriyor.
15 liraya koca birgün yiyip içersinBüyük boyun fiyatı iyiymiş daha fazla ve küçük boy olsa bir içecek için fazla olurdu, pahalıdır diye gitmemiştim, fırsatını bulunca denicem, hem şu uygulamasını yükliyeyim
Hak veriyorum, yine de 1-2 defa denemek istiyorum15 liraya koca birgün yiyip içersin
Dene dene hokkali mokkalılarıHak veriyorum, yine de 1-2 defa denemek istiyorum
bir vayt çaklıt moka lütfenDene dene hokkali mokkalıları
Napalım yeni server falan?Dene dene hokkali mokkalıları
Why notNapalım yeni server falan?