Niye ki mangal'a mı ?as . Tuzla'dan Polonezköye gittim pazar pazar çok pişmanım
Evet malesef arkadaş kurbanı oldum. Hiç 2, saat gitmeye değer bir yer değilmişNiye ki mangal'a mı ?
Tuzla'dan polonezköy niye 2 saat tuttu ki 1 saatte maşukiye'ye bile gidilebilirdi.Evet malesef arkadaş kurbanı oldum. Hiç 2, saat gitmeye değer bir yer değilmiş
Pazar trafiğiTuzla'dan polonezköy niye 2 saat tuttu ki 1 saatte maşukiye'ye bile gidilebilirdi.
saatte 30km hızla gidiyorsun burada trafiği bahane ediyorsun hadi hadiPazar trafiği
Saatte yazıp ; 30km/h ?saatte 30km/h hızla gidiyorsun burada trafiği bahane ediyorsun hadi hadi
Fark ettimSaatte yazıp ; 30km/h ?
Bende cumartesi viaport'a gittim , koskoca 2 tane otopark var , park edilecek yer yok. Starbucks'a giriyorsun halk ekmeği sırasından daha çok sıra var 35 kişi sırada. Her yer insan dolu. Pazar günü daha felakettir. İstanbul da hafta içi yaşanmıyor , hafta sonu hiç yaşanmıyor. Her geldiğimde taşındığıma şükrediyorumPazar trafiği
sen diş gitmeden viaportamı gittin?Bende cumartesi viaport'a gittim , koskoca 2 tane otopark var , park edilecek yer yok. Starbucks'a giriyorsun halk ekmeği sırasından daha çok sıra var 35 kişi sırada. Her yer insan dolu. Pazar günü daha felakettir. İstanbul da hafta içi yaşanmıyor , hafta sonu hiç yaşanmıyor. Her geldiğimde taşındığıma şükrediyorum