- Server
- Seçiniz...
- Takımı
- Galatasaray
+Merhaba ArtFlex(Brahim) . Bize kendinden bahseder misin ?
Merhaba adım ibrahim, 22 yaşındayım ve İzmir de ikamet etmekteyim.
Çocukluğumdan beridir özendiğim ve ilgi duyduğum grafik tasarım işiyle uğraşmaktayım, 1 senelik taze evliyim.
Konuşmayı seven, tartışmaya açık bir kişiliğim var, bu yazım bile tartışmaya açık olabilir :)
Materyalist bir düşünceye sahibim, kendimi topluma karşı ne kadar uyumsuz görsem de çok anlayışlı davranmaya gayret ediniyorum.
Uzun uzun şunları bunları seviyorum demekten ziyade yaşamayı ve doğayı seviyorum.
+Extraloob ile ilk nasıl tanıştın ? İlk günden bugüne Extraloob'un hayatına etki eden olumlu/olumsuz yönlerini anlatır mısın?
-Extraloob ile 2009 yılında silkroad ile alakalı bir rehber konusu ile tanıştım, grafik tasarımları ve konu düzenleri o kadar hoşuma gitti ki üye olmaya karar verdim.
Çok sonralar da şifre unutmam ile beraber yeni üyelik almak zorunda kalmıştım tabii bu konu ayrı
+Bir idolün , hayat felsefesini örnek aldığın biri var mı ?
Hiç kimse mükemmel değildir, fakat takip ettiğim çok fazla yetenekli insanlar var ve aralarından tek birisini göstermek iyi bir fikir olmasa gerek.
+Yapılmasından en çok rahatsız olduğun şey nedir ?
Fırsatçılık, iki yüzlülük.
+Hiç bir zaman affedemeyeğin yanlış ?
Yok ne yazık ki, kindar bir insan değilim.
En fazla uzak durmayı tercih ederim.
+Hayatta asla yapmam dediğin şey nedir?
bu güzel bir soru değil
-Boş zamanlarını nasıl değerlendirirsin ?
Grafik tasarım ve oyun oynamak klasiğimdir, dizi izlemek sayılıyor ise bunu da ekleyebilirim
+Çevrenden seni farklı kılan , belirgin bir özelliğin var mı ? Fotoşok hariç
Bence bu soruyu benim yanıtlamam yanlış olur, ama bunu yoruma yazmak isteyenler olursa ben de öğrenebilirim
+En çok yapmak isteyip yapamadığın şey ?
Rütbeli Asker olmayı isterdim.
+Bugüne kadar yaptığın en abartı , çılgın şey ?
İstanbula arkadaşımı ziyarete gittiğim de ödünç aldığım GoPro kamerayı Vapur hareket ederken düşürmem ve motor çalışırken denize atlayıp kamerayı dibe batmadan kurtarmam olsa gerek.
+Hayatının bir dönüm noktası oldu mu ?
Askerlik ve Evlenmem.
+İzlemeye doyamadığın bir film/dizi , dinlemekten zevk aldığın bir sanatçı ?
Müzik olarak TheWeeknd, dizi olarak Sons Of Anarch.
Siteden kendine en az kişi olacak şekilde seçip kendine gore yorumlar mısın ?
@CezaAlp Sitenin en eskilerinden ve yıllardır duruşunu bozmayan tavrı, hoşgörülü olması hep ayrı tutmuşumdur Alp'i.
@Melon Canım benim ponçiğim
@Chorus Öğretici ve gizemli bir kişiliği var hep daha fazla tanımak istemişimdir.
@Bean Namı değer Herotica sözlerini tutan ve agresif yapısıyla kendisini merak ettiren birisi çözemiyorum ama olsundu
+Son olarak tekrar 10 yıl geriye dönme şansın olsaydı , neleri farklı yapardın ?
Okul önceliğimdir tabii ki, okulu yarı da bırakmam hayatım da çok büyük rol oynadı.
+Bize söylemek istediğin birşey var mı?
Extraloob'u hiç bir zaman forumdan ibaret görmeyin, çok şey öğrendik ve umarım öğrettik.
Her biji extraloob.
Bilinenleri ve bilinmeyenleri ile çok cevap vermesede İbrammmmm ile ufak bir röportajjj
@ArtFlex
Merhaba adım ibrahim, 22 yaşındayım ve İzmir de ikamet etmekteyim.
Çocukluğumdan beridir özendiğim ve ilgi duyduğum grafik tasarım işiyle uğraşmaktayım, 1 senelik taze evliyim.
Konuşmayı seven, tartışmaya açık bir kişiliğim var, bu yazım bile tartışmaya açık olabilir :)
Materyalist bir düşünceye sahibim, kendimi topluma karşı ne kadar uyumsuz görsem de çok anlayışlı davranmaya gayret ediniyorum.
Uzun uzun şunları bunları seviyorum demekten ziyade yaşamayı ve doğayı seviyorum.
+Extraloob ile ilk nasıl tanıştın ? İlk günden bugüne Extraloob'un hayatına etki eden olumlu/olumsuz yönlerini anlatır mısın?
-Extraloob ile 2009 yılında silkroad ile alakalı bir rehber konusu ile tanıştım, grafik tasarımları ve konu düzenleri o kadar hoşuma gitti ki üye olmaya karar verdim.
Çok sonralar da şifre unutmam ile beraber yeni üyelik almak zorunda kalmıştım tabii bu konu ayrı
+Bir idolün , hayat felsefesini örnek aldığın biri var mı ?
Hiç kimse mükemmel değildir, fakat takip ettiğim çok fazla yetenekli insanlar var ve aralarından tek birisini göstermek iyi bir fikir olmasa gerek.
+Yapılmasından en çok rahatsız olduğun şey nedir ?
Fırsatçılık, iki yüzlülük.
+Hiç bir zaman affedemeyeğin yanlış ?
Yok ne yazık ki, kindar bir insan değilim.
En fazla uzak durmayı tercih ederim.
+Hayatta asla yapmam dediğin şey nedir?
bu güzel bir soru değil
-Boş zamanlarını nasıl değerlendirirsin ?
Grafik tasarım ve oyun oynamak klasiğimdir, dizi izlemek sayılıyor ise bunu da ekleyebilirim
+Çevrenden seni farklı kılan , belirgin bir özelliğin var mı ? Fotoşok hariç
Bence bu soruyu benim yanıtlamam yanlış olur, ama bunu yoruma yazmak isteyenler olursa ben de öğrenebilirim
+En çok yapmak isteyip yapamadığın şey ?
Rütbeli Asker olmayı isterdim.
+Bugüne kadar yaptığın en abartı , çılgın şey ?
İstanbula arkadaşımı ziyarete gittiğim de ödünç aldığım GoPro kamerayı Vapur hareket ederken düşürmem ve motor çalışırken denize atlayıp kamerayı dibe batmadan kurtarmam olsa gerek.
+Hayatının bir dönüm noktası oldu mu ?
Askerlik ve Evlenmem.
+İzlemeye doyamadığın bir film/dizi , dinlemekten zevk aldığın bir sanatçı ?
Müzik olarak TheWeeknd, dizi olarak Sons Of Anarch.
Siteden kendine en az kişi olacak şekilde seçip kendine gore yorumlar mısın ?
@CezaAlp Sitenin en eskilerinden ve yıllardır duruşunu bozmayan tavrı, hoşgörülü olması hep ayrı tutmuşumdur Alp'i.
@Melon Canım benim ponçiğim
@Chorus Öğretici ve gizemli bir kişiliği var hep daha fazla tanımak istemişimdir.
@Bean Namı değer Herotica sözlerini tutan ve agresif yapısıyla kendisini merak ettiren birisi çözemiyorum ama olsundu
+Son olarak tekrar 10 yıl geriye dönme şansın olsaydı , neleri farklı yapardın ?
Okul önceliğimdir tabii ki, okulu yarı da bırakmam hayatım da çok büyük rol oynadı.
+Bize söylemek istediğin birşey var mı?
Extraloob'u hiç bir zaman forumdan ibaret görmeyin, çok şey öğrendik ve umarım öğrettik.
Her biji extraloob.
Bilinenleri ve bilinmeyenleri ile çok cevap vermesede İbrammmmm ile ufak bir röportajjj
@ArtFlex