İtiraf ediyorum az önce benim makine diye müşterinin oyuna res attım ve sunucunun masaüstünüde ne kadar dağıtmışım diye kendime kızdım. 

İtiraf ediyorum az önce benim makine diye müşterinin oyuna res attım ve sunucunun masaüstünüde ne kadar dağıtmışım diye kendime kızdım.![]()
Selam hacım
Sunucu şirketimiz kendi bilgisayarı zannedip restart atmış arkadaşlar birazdan server gelicek.İtiraf ediyorum az önce benim makine diye müşterinin oyuna res attım ve sunucunun masaüstünüde ne kadar dağıtmışım diye kendime kızdım.![]()
Sunucu şirketimiz hakkınızı helal edin çocuklar diyorSelam hacım
Sunucu şirketimiz kendi bilgisayarı zannedip restart atmış arkadaşlar birazdan server gelicek.
Gardeşim bir şeye ihtiyacın var mı gardeşimSelam duygusal anlamda çöküşte olanlara![]()
Üzücü bir orgy saldırısının kurbanı oldu.2014 dan beridir girmiyordum siteye wuhuu neler olmuş buralarda? Okan çelebi vardı bu sitenin sahibi ne oldu ona bilen var mı?
Oh olsun sana.Selam duygusal anlamda çöküşte olanlara![]()
Filmin adı Upgrade ise izleyeyimUpgraded filmini izlemeyen varsa izlesin gayet güzel![]()
Kemalist vardı admin o duruyor mu ?Üzücü bir orgy saldırısının kurbanı oldu.
İyi geceler beyler ,
Upgraded filmini izlemeyen varsa izlesin gayet güzel![]()
Kemalisti fetöden içeri aldılar yerine yossi chorus atandı kayyum olarak.Kemalist vardı admin o duruyor mu ?
Nickini en son badembıyıklı31 yapmıştı.Kemalisti fetöden içeri aldılar yerine yossi chorus atandı kayyum olarak.
Sıkıntılı birisiydi, almışlar galiba.Kemalist vardı admin o duruyor mu ?
Kemalist,üyelere kemalist tavırlar sergileyerek,onların kemalizm zaafından yararlanarak birçok üyeyi dolandırdığı için banlandı en son.Kemalist vardı admin o duruyor mu ?