yapmıyor normal de böyle şeyler o yüzden odayı kapatmıyordum bu gün bi tarafı kalmış.eşyalarını çekmecene koyarsın bir dahakine geçmiş olsunn
Kitaplar büyük ihtimal okul kırtasiyesinde fotokopi olarak vardır.@CezaAlp Hazırlık muafiyet sınavına hiç girmediğim için İngilizce Öğretmenliği / Mütercim Tercümanlık öğrencilerinin olduğu en alt sınıf yani HAZ3 sınıfına düştüm fakat sınıfta birinciyim. Sınıf 30 kişilik fakat yarısı yoktu. 4-5 tane Yunan kız var Türkçeleri zayıf, İngilizceleri de eh işte; 3-4 tane de Bulgar vatandaşı var bunların da İngilizceleri kötü. Bu bahsettiğim Yunanlılar ve Bulgarlar hiç üniversite sınavına girmemişler direkt lise ortalamalarıyla gelmişler üniversiteye oh mis... Aga kızlar çok fenaydı ama bakamıyorum başım bağlı. 2 Hocayla tanışabildik bugün iyilerdi eğlenceliydi umarım hep böyle olur 7 tane almam gereken kitap var Oxford'un falan, 1000-1500 lira diyorlar bakalım halledicez bi şekilde onları da. O kadar korkmama heyecanlanmama falan hiç gerek yokmuş.
Var hacım fakat hocalar fotokopi istemiyorKitaplar büyük ihtimal okul kırtasiyesinde fotokopi olarak vardır.
Saçmalamaama bakamıyorum başım bağlı.
Yok artık , kafaya gel.Var hacım fakat hocalar fotokopi istemiyor
üst sııfa sor olmadı iste onlardan 1500 lira nedir@CezaAlp Hazırlık muafiyet sınavına hiç girmediğim için İngilizce Öğretmenliği / Mütercim Tercümanlık öğrencilerinin olduğu en alt sınıf yani HAZ3 sınıfına düştüm fakat sınıfta birinciyim. Sınıf 30 kişilik fakat yarısı yoktu. 4-5 tane Yunan kız var Türkçeleri zayıf, İngilizceleri de eh işte; 3-4 tane de Bulgar vatandaşı var bunların da İngilizceleri kötü. Bu bahsettiğim Yunanlılar ve Bulgarlar hiç üniversite sınavına girmemişler direkt lise ortalamalarıyla gelmişler üniversiteye oh mis... Aga kızlar çok fenaydı ama bakamıyorum başım bağlı. 2 Hocayla tanışabildik bugün iyilerdi eğlenceliydi umarım hep böyle olur 7 tane almam gereken kitap var Oxford'un falan, 1000-1500 lira diyorlar bakalım halledicez bi şekilde onları da. O kadar korkmama heyecanlanmama falan hiç gerek yokmuş.
Sağ olasın gerek olursa yazarım.Saçmalama
Kitapları Kadıköy'de Akmar pasajından ucuza buluruz.
Korsan da alabilirsiniz sadece siyah beyaz istemiyoruz dediler. Bazılarını ikinci el falan almaya başladım.Yok artık , kafaya gel.
Orijinal alsanız daha iyi olur falan dedilerse fotokopi al gitsin, bende herkes fotokopi almıştı. Zaten hazırlık en gereksiz sınıftır hiç anlamı yok 1.500 kitaba bayılmanın.
üst sııfa sor olmadı iste onlardan 1500 lira nedir
Edirne'de Trakya Üniversitesi hocam@RanstaMonsta sâhi sen nerede okuyorsun bilmiyorum ?
Hafta sonları bütün Bulgaristan, Yunanistan Edirne'ye iniyor. Migros'tan iki parça malzeme almak için bi saat sıra bekliyorsun hepsi dolduruyor@RanstaMonsta yunanlılar bisikletle mi gelmiş onlar çok girip çıkıyor öyle..
O filmi izleyecektim fakat son anda bi işim çıkmıştı sanırım. İzleyeceğim sağ ol.@RanstaMonsta senin okul bitmez oraya bir şafak sırası yapmanız lazım..
@RanstaMonsta
Sanalüstü 2: Darkweb güzel film kaçırma