Annabella 2 daha güzeldiCidden The Conjuring'in yerini hiç biri tutmuyor, bu The Nun'a da gidiceğim bakalım nasılmış diye, fragmandan beklentim yüksekti de sen diyince sanırım anabella serisi gibi basit yapmışlar![]()

![]() |
Annabella 2 daha güzeldiCidden The Conjuring'in yerini hiç biri tutmuyor, bu The Nun'a da gidiceğim bakalım nasılmış diye, fragmandan beklentim yüksekti de sen diyince sanırım anabella serisi gibi basit yapmışlar![]()
Insidious serisi de baya iyi izlemediysen tavsiye ederim, özellikle 1. ve 2. filmiAnnabella 2 daha güzeldi![]()
İyi akşamlar hacımiyi akşamlar cümleten
herhalde en az 6şar defa izledimInsidious serisi de baya iyi izlemediysen tavsiye ederim, özellikle 1. ve 2. filmi![]()
Peki Sinister'ı da izledin mi ?herhalde en az 6şar defa izledim
Kaliteli korku filmi bırakmadım izlenmedik ya baya severim
Bir sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum çünkü bir çok üniversite öğrencisi gitti , onlarında tecilli.Bedelli askerlik ile ilgili problemim var.Cevaplayabilecek biri var mı?
Açıkögretim kayıt olucam.Kayıt olunca askerlik tecil otomatik oluyor.1 ay içinde bedelli başvurusu yapabilirim.Otomatik tecil oldugu için bedelli askerlik olayına kayıt olurken sıkıntı yaratırmı.Hala tecillisiniz felan gibi.
E-devlet girdim.Aşagıdaki yazı var.Tecil 12. aya kadar devam ediyormuş heralde demi.Bir sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum çünkü bir çok üniversite öğrencisi gitti , onlarında tecilli.
aynen ama bunun bir önemi yok , tecili bozup gidebilmen lazım.E-devlet girdim.Aşagıdaki yazı var.Tecil 12. aya kadar devam ediyormuş heralde demi.
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN ÖĞRENCİLİĞİ DEVAM ETTİĞİ TAKDİRDE 31/12/2018 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
Tabiiki ,2.sinide izledim.Peki Sinister'ı da izledin mi ?
Genel de korku türü izlemiyordum, bu aralar fena sardı sürekli izliyorum, fazla da kalite film kalmadı![]()
İlk 2 hariç diğerlerini izlemedim, bir ara hepsini izlerim, sağolasınTabiiki ,2.sinide izledim.
Sana hemen bir kaç film önereyim.
The Women in Black
The Autopsy of Jane Doe
The Awakening
The Boy
Shutter
El Orfanato
Grave Encounters
Bayılıyorum korku filmlerineİlk 2 hariç diğerlerini izlemedim, bir ara hepsini izlerim, sağolasın![]()