End Of WatchFilm önerisi yapıcak var mı ?
slmSelam
Nabıyonuz bea
Kolay gelsin kaptanım Ben de vizelere gidip geliyorum, beklediğimden çok daha zorlar açıkçası.İş iş iş, sen?
Sıkma kendini halledersin . Bir zaman sonra o kadar takmamaya başlayacaksın zatenKolay gelsin kaptanım Ben de vizelere gidip geliyorum, beklediğimden çok daha zorlar açıkçası.
Hahhaa büyük ihtimal Yemekler güzel mi gemide? Ne yiyorsunuz?Sıkma kendini halledersin . Bir zaman sonra o kadar takmamaya başlayacaksın zaten
Güzel . 22 kişi var 1 aşçı ve 1 kamarot var aşçı yardımcısı . Yemek konusunda hiç sorun yaşamıyoruz , sigortamız olmasada bir çok hakka sahibiz . Kurallar İngiltere gibi ülkeler tarafında belirlendiği için insana değer verilmek zorunda gemideHahhaa büyük ihtimal Yemekler güzel mi gemide? Ne yiyorsunuz?
Çok konuşmada gemiyi sür,buz dağına falan çarpma ayağını denk al.Güzel . 22 kişi var 1 aşçı ve 1 kamarot var aşçı yardımcısı . Yemek konusunda hiç sorun yaşamıyoruz , sigortamız olmasada bir çok hakka sahibiz . Kurallar İngiltere gibi ülkeler tarafında belirlendiği için insana değer verilmek zorunda gemide
@Barzo Ass
Sevindim ya güzelmiş.Güzel . 22 kişi var 1 aşçı ve 1 kamarot var aşçı yardımcısı . Yemek konusunda hiç sorun yaşamıyoruz , sigortamız olmasada bir çok hakka sahibiz . Kurallar İngiltere gibi ülkeler tarafında belirlendiği için insana değer verilmek zorunda gemide
@Barzo Ass
Eyw ama buzdağı yok .Amerika'dan Irak'a..
As çok yanardönerli olmuşsun Dizaynır görünümlü meneycırselam