Özentidon't let me down
6 Kasimdan beri ayni yerdeyim . Amerika'da Lake charles diye bir liman . Çok yavaş çalışıyolar 2-3 gune falan anca bitecek . Bugünde sisli oldugu icin calismiyorlar@Super hiç anlatmıyorsun, hangi karayiplerdesin şimdi ?
Hadi ya, kaldığınız süre boyunca ceza yemiyor musunuz ki ?6 Kasimdan beri ayni yerdeyim . Amerika'da Lake charles diye bir liman . Çok yavaş çalışıyolar 2-3 gune falan anca bitecek . Bugünde sisli oldugu icin calismiyorlar
Gezdim tabi ki ama ceza derken neyi kast ettin anlamadimHadi ya, kaldığınız süre boyunca ceza yemiyor musunuz ki ?
Yeterince gezebildin mi peki ?
Bir film'de kaldıkları liman da süre para cezası olarak işliyordu da ondan şey yaptımGezdim tabi ki ama ceza derken neyi kast ettin anlamadim
Normal sartlarda sorun yok . Ama gecikme sebebi gemiden kaynaklaniyosa armatör öder . Bir ton anlaşmaları var aralarında . Taşıyan ,taşıtan , malin sahibi vb vb.. Işi yapan biz trilyoner olan onlarBir film'de kaldıkları liman da süre para cezası olarak işliyordu da ondan şey yaptım
anladım, koy ver gitsinNormal sartlarda sorun yok . Ama gecikme sebebi gemiden kaynaklaniyosa armatör öder . Bir ton anlaşmaları var aralarında . Taşıyan ,taşıtan , malin sahibi vb vb.. Işi yapan biz trilyoner olan onlar
Gemilere zaten ingilizcede " she " veya " lady " olarak hitap ediliyoranladım, koy ver gitsin
Bu arada armatör kelimesini ilk defa duydum, anlamına bakıyım dedim de argosu baya hardmış
bir orospunun sırtından geçinen kimse
gemilere bile ırkçılık yapıyorlar heGemilere zaten ingilizcede " she " veya " lady " olarak hitap ediliyor
selamSelam canlar