- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Test yoksa vaka da yoktur...Dunya bizi parmaklar gosteriyor dunyaya ornek oluyoruz vb yapilan siyasilerin yaptigi yorumlara ne diyorsunuz, gercekten oyle miydi yani bu artis tamamen halkin gamsizligi mi?
Bizde ki yatak sayısı avrupa üstünde.Dunya bizi parmaklar gosteriyor dunyaya ornek oluyoruz vb yapilan siyasilerin yaptigi yorumlara ne diyorsunuz, gercekten oyle miydi yani bu artis tamamen halkin gamsizligi mi?
+1 Hocam bir an gercek diyorsun sandim dedim Admini de yemislerBizde ki yatak sayısı avrupa üstünde.
Corona karşısında müthiş başarı sergiledik.
Aşı üreticez.
Testleri Amerikaya sattık.
Güldürüyor bunların hepsi.
+1 Katiliyorum olcmezsen test yapmazsan vaka da olmaz. Bknz parmakla gosterilen diger ulkeler:Test yoksa vaka da yoktur...
1 ay önce şov yapıyolardı twitterdan... noldu baktın mı termal kamerayla? niye izin verdin milletvekillerinin kızlarına, zengin umrecilere karantinadan çıkmalarına?
En sinirlendiğim konu da şu adamın pohpohlanması oldu. Süreci çok iyi yönetti de bilmem ne... siyasi fikir gözetmeksizin herkes bu algıya kapıldı resmen
Evet, ne yazık ki biraz düştük o algıya ama son bir haftada çıktı foyası.En sinirlendiğim konu da şu adamın pohpohlanması oldu. Süreci çok iyi yönetti de bilmem ne... siyasi fikir gözetmeksizin herkes bu algıya kapıldı resmen
ustad grafikteki total artisa bakarsak yarin 85 sonra 100 120k seklinde gidecek gibi ins tum dunya cin gibi gereken onlemi alir da durur bir yerde. Cunku Haziranda gitse bile(MR. Oz'e gore) o zamana milyonlara ulasir sayi hicbirimizin tahmin edemeyecegi kadar. Bi de sunu merak ediyorum suan tr fiziksel is yapan yani homofis yapamayanlar acmi geziyor? Us 80% Canada 75% maaslarini devlet veriyor sirketlere tabiki bir tr klasigi 5 kurus yok heraldeAmerika bugün 500 ölü, İtalya 890 ölü, İspanya 844 ölü, Fransa 320 ölü, İngiltere 260 ölü. Durumlar rezalet. Toplam günlük yeni vaka sayısı 70 bin.
home ofis çalışamayanlar bildiğin işe gidiyor. Hem de çoğu metrobüs, metro, otobüsle...ustad grafikteki total artisa bakarsak yarin 85 sonra 100 120k seklinde gidecek gibi ins tum dunya cin gibi gereken onlemi alir da durur bir yerde. Cunku Haziranda gitse bile(MR. Oz'e gore) o zamana milyonlara ulasir sayi hicbirimizin tahmin edemeyecegi kadar. Bi de sunu merak ediyorum suan tr fiziksel is yapan yani homofis yapamayanlar acmi geziyor? Us 80% Canada 75% maaslarini devlet veriyor sirketlere tabiki bir tr klasigi 5 kurus yok heralde
Anladim hocam kotuymus durum, demek ondan sokaga cikma ilan edilmiyor komple batar dagilir diye. Cunku Us/Can gibi %75 80 maasini devlet karsilamasi gibi bir durum da olmadigi icin, amann der odu kopar cunku adamlarin oyle bir istek gelsehome ofis çalışamayanlar bildiğin işe gidiyor. Hem de çoğu metrobüs, metro, otobüsle...
Bir çok şirket çalışanlarını kovdu ya da ücretsiz izine çıkarttı. Arkadaşımın şirketinde 120 kişi vardı virüs çıktıktan 1 hafta sonra hemen yarısını kovdu. Kovulanların arasında tek başına aile geçindiren, karısı çalışmayan, evde çocuğu olan kişiler vardı. Kiradalar. Bu insanlar ne yapacak ne yiyecek bu virüs ortamında ben anlamış değilim...ustad grafikteki total artisa bakarsak yarin 85 sonra 100 120k seklinde gidecek gibi ins tum dunya cin gibi gereken onlemi alir da durur bir yerde. Cunku Haziranda gitse bile(MR. Oz'e gore) o zamana milyonlara ulasir sayi hicbirimizin tahmin edemeyecegi kadar. Bi de sunu merak ediyorum suan tr fiziksel is yapan yani homofis yapamayanlar acmi geziyor? Us 80% Canada 75% maaslarini devlet veriyor sirketlere tabiki bir tr klasigi 5 kurus yok heralde
benim bir arkadasim da 15 gunluk yillik izinini kullanmasi istenmis de 15 gunden sonra ne olacak acaba, dedigin gibi muhtemelen cikarirlar. Su soylentiler cok dolaniyor piyasada yok cin buldu japonya buldu test edildi olumsu sonuclar alindi asilardan falan diye, daha 1 tane goremedik. 2 ay sonra ins duzelir bakalim dunya 2 ay hold olmaya dayanabilecek mi.Bir çok şirket çalışanlarını kovdu ya da ücretsiz izine çıkarttı. Arkadaşımın şirketinde 120 kişi vardı virüs çıktıktan 1 hafta sonra hemen yarısını kovdu. Kovulanların arasında tek başına aile geçindiren, karısı çalışmayan, evde çocuğu olan kişiler vardı. Kiradalar. Bu insanlar ne yapacak ne yiyecek bu virüs ortamında ben anlamış değilim...
İngiltere başbakanı çıktı açıklama yaptı, virüs herkese yayılacak, bazılarınız ölecek bazılarınız kalacak, yapacak bir şey yok diye. Çin, Fransa ve Hindistan dışında ki ülkeler bunu yapıyor ama söylemeye yürekleri yok. Full karantinaya girmeyen her devlet vatandaşlarını doğal seleksiyona bırakıyor demektir.
Zaten başladılar bunlara. Kamu spotları hep "Dünyanın da savaştığı gibi ülkemizde corona ile savaşıyor." diye başlıyor. Bu ne demek? Bak suç bizim değil, bütün dünya böyle.benim bir arkadasim da 15 gunluk yillik izinini kullanmasi istenmis de 15 gunden sonra ne olacak acaba, dedigin gibi muhtemelen cikarirlar. Su soylentiler cok dolaniyor piyasada yok cin buldu japonya buldu test edildi olumsu sonuclar alindi asilardan falan diye, daha 1 tane goremedik. 2 ay sonra ins duzelir bakalim dunya 2 ay hold olmaya dayanabilecek mi.
Su yoruma katiliyorum, yasak yok evde durun muhtemel sonuclar sunlar:
1)Uyarilarimizi dinlemediniz yayildi patladi
2) Dinlediniz dunyaya ornek olduk
3) kendi yasaginizi koyun ki para mara istemeyin bizden
4) Ha biz basta 1 kisiydik siz gereken tedbiri almadiniz patladi gitti
5) Issizlik ekonomi patlarsa, ee korona bakin dunyayi kasip kavurdu bizi yine teget gecti normal yani anlamak lazim
Almanya salgınla mücadele için asgari ücretin 500 Milyon katı değerinde €756 Milyar ayırdı.Şu an Almanya için bu durumda kötünün iyisi diyebiliriz, 57.965 vakaya 433 ölü bulunuyor.
Ben tüm söylediklerinizi destekliyorum ama bu umreciler muhabbeti gereksiz uzatılıp polemik oluşturuuyor. Bakınca evet dünya bu salgınla uğraşıyor ama bizim ülkemize umreciler yüzünden mü gelip bu kadar yayıldı yani ? Diğer ülkelere de mi gitti bu umreciler de beraberinde götürdüler salgını ? Böyle bir salgın varken dünyada ; o getirdi, bununla geldi demek bence çok doğru değil..Nasıl bir kişiyle başladı gözünü seveyim? Kaç tane köy karantina altına alınmış. Bir kişi bu kadar köyü mü gezdi? Twitter'a düşen doktorun dediğinin çok doğru olduğunu gösteriyor bu köy karantina olayı. Umreciler gelmiş, köylere dağılmış ve hastalığı bütün her yere yaymışlar. Zaten o kadar uyarıya rağmen twitter'da boy boy fotoğraf paylaşıyordu akp kolları, yok umreye giden bilmem neyle buluştuk diye...