Kardeşim giriş yapamıyorum yardımcı olur musun ?Ayrıca lisanslama işlemini localden yaptığı için ömürlük kullanabilirsiniz
Kardeşim giriş yapamıyorum yardımcı olur musun ?Ayrıca lisanslama işlemini localden yaptığı için ömürlük kullanabilirsiniz
Bu bir hata değil diye hatırlıyorum crack sürümü olduğu için eski sürüm yazıyor.ne yaptıysam yapamadım virüs programlarını kaldırdım başlattan veri yürütme engellemesine ekleme yaptım yok naptıysam çalıştıramadım yardımcı olcak var mı acaba arkadaşlar
Botu indirdiğinde f8loader yazanı açacaksınız.ne yaptıysam yapamadım virüs programlarını kaldırdım başlattan veri yürütme engellemesine ekleme yaptım yok naptıysam çalıştıramadım yardımcı olcak var mı acaba arkadaşlar
Victoria Sro'nun editlemiş olduğu mbot var açılışta direkt giriş yaparak açılıyor. Onu kullanabilirsin.Bu botta bir şeyler eksik... Daha önce ki arkadaşların yazdığı gibi bot giriş yapmıyor.Elinde çalışan hali olan upioad edebilir mi ?
F8Loader'a sağ tık yönetici olarak çalıştırla açılması gerekli.. login olması için bir şeyler eksik.
www.extraloob.comwhat is the password?