Sanırsın bedava külçe altın dağıtıyorlar.AVM'siz nefes alamayan bir halkımız var;
AVM'ye giriş kuyruğu! Sosyal mesafe unutuldu
Corona Virüsü önlemleri nedeniyle kapalı olan AVM saat 11.00'da yeniden kapılarını açtı. Esenyurt'ta bulunan bir AVM'nin kapısında uzun kuyruklar oluştu.www.hurriyet.com.tr
Bu AVM'de elzem olan ne var böyle de millet kapısında sıraya giriyor çok merak ediyorum. Cidden hani bedava çöp dağıtsalar bile tamam diyeceğim ama yok. Burada olupta internette olmayan ne olabilir, neden insan bunun için saatlerce sıra bekler?Bakanın açıklamasından da anlıyoruz ki sağlıktan önce Türkiye’de birçok şey daha önce geliyor.
İstanbul ve diğer büyükşehirlerdeki bu şekildeki yığılmalara rağmen vaka sayısı düşüşte ise daha bilinçli olsak ne olacak demek ki.
Ustad cahillik bir de kiyafet falan alayim diyorlardir.Bu AVM'de elzem olan ne var böyle de millet kapısında sıraya giriyor çok merak ediyorum. Cidden hani bedava çöp dağıtsalar bile tamam diyeceğim ama yok. Burada olupta internette olmayan ne olabilir, neden insan bunun için saatlerce sıra bekler?
yaz kizimdir belkiBiz neden 1/4’ünü buldukEki Görüntüle 42528
Test sayısı 42 binlerden düşürüldü, bizde vaka sayısı azaldı diye seviniyoruz ama azalan bir şey yok. Her gün 2 bin 2 bin artıyor. Bunlar birde farkında olanlar, semptomları olanlar. Bu zamana kadar semptomları olmayan hiç kimseye test yapılmadı. Adam akıllı bir şekilde yoldan geçene test yapılsa, bu vaka sayısı iki katına çıkacak belki.Düne göre test sayısı artışına bağlı vaka sayısı da artmış demekki test sayısının arttırılması gerekiyor ama günledir 30 bin bandında ilerliyoruz,az testin hiçbir faydası olmazken.
Bugün Fox, AVM'nin önünde bekleyen gariplerle röportaj yaptı. Röportajı izledim tam beklediğim insan tipleri vardı, hiç şaşırtmadılar. Hepsi kıyafet almaya gitmiş, biri diyor çocuğumun bayramlığı yok. Pandemi var, salgın hastalık var, insanlar ölüyor, doktorlar televizyonlarda yalvarıyor çıkmayın dışarıya diye, ülke de toplu mezarlar kazılıyor salgın nedeniyle ölenler için, kadının derde bak. Yaz geliyor kıyafetimiz yok diyor. Bunca yıldır çıplak geziyordu herhalde millet.Ustad cahillik bir de kiyafet falan alayim diyorlardir.
Dün yoğun bakımda ki kişi sayısı 1045. Bugün ki sayı 998. Bugün ölen sayısı da 58. Bu insanlar yoğun bakımdan mı çıktı, yoksa öldüler mi?Eki Görüntüle 42564Bakan ne kadar bardağın dolu tarafından baksa da tedbirsizlik,bilinçsizlik tablonun iyileşmesine izin vermiyor.
Evet sayılar uyuşmuyor,düşük ihtimal ama yoğun bakıma girmeden ölmüşlerdir belkiDün yoğun bakımda ki kişi sayısı 1045. Bugün ki sayı 998. Bugün ölen sayısı da 58. Bu insanlar yoğun bakımdan mı çıktı, yoksa öldüler mi?
Onun için söylemedim. Sayıların uyuşmasında sıkıntı yok. 1045-58= 987. 11 kişide yeni yoğun bakıma girmiştir ve sayılar tutar.Evet sayılar uyuşmuyor,düşük ihtimal ama yoğun bakıma girmeden ölmüşlerdir belki