Güldürdü harbiden. Bu tablonun altına instagramda yalan tablosu diye yorumlar geliyor ve en çok beğeniyi alıyorlar. Artık belli kesim dışında inanan pek yok.Eki Görüntüle 44008
Daha az test talebi olmuşşş.
Yorumunun gördüğüm kısmı.Kurallara uymamız şart, ötesi yalan.
Ben tedbirimi alıyorum. Gerisi, geri de kalanların bileceği iş. Kimsenin beynine akıl sokamayız. Televizyon, gazete, reklam panoları, her yerde kuralları söylüyor, yazıyor.Yorumunun gördüğüm kısmı.
Onları söyleyebilmen için yazmayı bilmekten daha fazlası lazım.
Ustad bunlara inanarak mi yazdin? Akp bile gunluk 56 olu diyorsa 560-1k olu var demektir min gunluk, nasil agir seyretmiyor standard yasamlarina devam edebiliyorlar diyebiliyorsun hele hastanelerde yogun bakim vs hepsi bitmisken?? Evde tv izlesinler o zaman hastaneye niye yatirilmislar dimi. Ayrica vaka sayisini takmamak nedir bunlarin hepsi zincirleme gelen seyler, adamin biri bu corona it gibidir korkarsan daha cok ustune gelir ustune gidin komple salin diyordu asdfasdf onun gibi olmus senin yorumunBir ön mahallemde 4 pozitif vaka var ve haftabaşından beri mahalle karantinada. Fakat hiç biri ağır seyretmiyor, standart yaşamlarına devam ediyorlar, eskisi gibi ağır bir seyri kalmadı. Pozitif olanların hepsi 40 yaşından küçük. Aynı evde 70-80 yaşında aile bireyleri, çocukları, eşleri olmasına rağmen kendileri hariç hiç kimseye bulaşmadı. 1 haftadır herkes gayet iyi, vaka artışı da yok.
Ölüm riski düştü, bulaşma riski de eskisi kadar yoğun değil. Atlatmak için kurallara uymak şart. Vaka sayısını çok takmamak gerekli, önemli olan kurallara ne kadar uyduğumuz.
Bunun geçip, eski günlere kavuşmamız ise ortalama 2 seneyi bulacaktır. Ondan sonrasında ise bunun korkusuyla yaşayıp, bu ve benzerleri gibi farklı şeylerle karşılaşacağız.
Sars gibi, çekirge istilası gibi falan falan.
Kurallara uymamız şart, ötesi yalan.
asdfasdf onun gibi olmus senin yorumun
+Bir kişiden 1000 kişiye kadar bulaştı, 1500 kişiden sonra daha çok kişiye bulaşması gerek.Eki Görüntüle 44084
KONYA Günlük Koronavirüs Tablosu
Koronaya rağmen cari fazla verdik de diyebilirdi. Şükretmek lazım...vaka 900 lerden 1700 lere geliyor guya ama iyilesen hasta sayisindan bagimsiz 900-1000 lerde dolaniyor hep, artik adamlar kafa da yormuyor kac yazalim diye yaz gitsin modundalar
Ps: Bugun damat korona olmasaydi cari fazla verecektik demis asdfasdfasdf Utanmasalar korona olmasa amerikayi sollayip super guc olacaktik diyecek
Kendi görüşümü inanarak yazdım kardeşim. Sizin gibi düşünmeyen herkes siz ve sizin gibilere düşman olduğu için tersinden anlamışsın konuyu. Elbette hastanede yatanlar var, olacaktır da, insanı ayakta öldüren bir hastalıktan bahsediyorum. Verilere inanmadığımı, mahallemde günde 4 vaka çıktığını söylerek belirttim ama siz vaka sayısına inandığımı anlamışsınız, güzel beyin.Ustad bunlara inanarak mi yazdin? Akp bile gunluk 56 olu diyorsa 560-1k olu var demektir min gunluk, nasil agir seyretmiyor standard yasamlarina devam edebiliyorlar diyebiliyorsun hele hastanelerde yogun bakim vs hepsi bitmisken?? Evde tv izlesinler o zaman hastaneye niye yatirilmislar dimi. Ayrica vaka sayisini takmamak nedir bunlarin hepsi zincirleme gelen seyler, adamin biri bu corona it gibidir korkarsan daha cok ustune gelir ustune gidin komple salin diyordu asdfasdf onun gibi olmus senin yorumun
laps lups öpüşüp koklaşıyorsan bence de öl.
Öyle, virüs eskisi gibi değil deyipte "oo rahat gezeyim, maske takmıyayım, nasılsa öldürmüyor" kafasında dolaşan bir dünya insan var.
Zaten bu aralar heralde sagdan soldan cok demisler damata cari acik veriyoruz soyle boyle diye, o da demis biz sahlaniyoruz ne cari acigi fazla vercektik korona olmasa Ama dedigin gibi cok yakin zamanda gaz bulduk vs kolpalarindan sonra cari fazla vermeye basladik diyip enflasyon yuzde 5 diyip milletin cebindeki paralara da goz dikerlerse hic sasirmamKoronaya rağmen cari fazla verdik de diyebilirdi. Şükretmek lazım...