Tam onu yapıyordum şimdiLemonade demiş ki:Arkadaşın yazarlığını alalımxtollgax demiş ki:Türk türktür
Tam onu yapıyordum şimdiLemonade demiş ki:Arkadaşın yazarlığını alalımxtollgax demiş ki:Türk türktür
bakış açısı kardeşim bence gayet güzel bir cevapLenneth demiş ki:Tam onu yapıyordum şimdiLemonade demiş ki:Arkadaşın yazarlığını alalımxtollgax demiş ki:Türk türktür
alsak yetkisini heklicek hepimiziLenneth demiş ki:Aaa nasil sinirlendi
kendinizi birşey sanmayın alıyorsanız alın banlıyorsanız banlayın hade eywLemonade demiş ki:alsak yetkisini heklicek hepimiziLenneth demiş ki:Aaa nasil sinirlendi
lolxtollgax demiş ki:kendinizi birşey sanmayın alıyorsanız alın banlıyorsanız banlayın hade eywLemonade demiş ki:alsak yetkisini heklicek hepimiziLenneth demiş ki:Aaa nasil sinirlendi
Ahahahaha sesli kahkaha attım yaaLemonade demiş ki:lolxtollgax demiş ki:kendinizi birşey sanmayın alıyorsanız alın banlıyorsanız banlayın hade eyw
Intensify demiş ki:Türk olmak Atasına,onun emaneti cumhuriyete,diline,örf-adetine sonsuza kadar sahip çıkmaktır.
Lenneth demiş ki:Intensify demiş ki:Türk olmak Atasına,onun emaneti cumhuriyete,diline,örf-adetine sonsuza kadar sahip çıkmaktır.
Castiel demiş ki:Türk Olmak ATATÜRK'ün ilke ve inkılaplar'ına Sahip Çıkmaktır..
Bu zaman bunu yapmak Çok zor bir hal aldı Yetişen yeni Nesil aslını inkar eder saygısız ve seviyesiz Atasına Ülkesine Irzına Namusuna sahip çıkamaz Hale gelmiş Yıllardır özendikleri Batı Hayatını yaşar hale gelmişler.
Yalniz adam zamaninda posta koymus, hala sozluk yazari banlanmissa da geri gelmiskendinizi birşey sanmayın alıyorsanız alın banlıyorsanız banlayın hade eyw
Brocum forumun derinliklerinde ne aradığını sorabilir miyim?Yalniz adam zamaninda posta koymus, hala sozluk yazari banlanmissa da geri gelmis
2012 ~~ 2023....Brocum forumun derinliklerinde ne aradığını sorabilir miyim?
Onu ben de bilmiyorum, bir anda burda buldum kendimiBrocum forumun derinliklerinde ne aradığını sorabilir miyim?
O zamanların tadı insanın damağından gitmiyor gerçekten, halen o eski şarkıları eski char kasarkenki screenleri, çocukluğumuzu..Onu ben de bilmiyorum, bir anda burda buldum kendimi
Nedense eski sroyu nasil ozluyorsak 2007-2009 forumunu da ozluyoruz Gerci genel olarak 2007-2009 yilina dair herseyi ozluyoruz, tryi de, sarkilari da, life was good once upon a time...
En basiti hep diyorum 2002 futbol dunya kupasi zamanlarini dusunun, o zamanlarin tadi bambaskaydi, max 2010 2011e kadardi o tat sonra bitti, sro da ondan sonra bitti zaten benim gozumde.O zamanların tadı insanın damağından gitmiyor gerçekten, halen o eski şarkıları eski char kasarkenki screenleri, çocukluğumuzu..