WTS 135 LVL Spear Exp % 10,95 - 122 Thief - SS Devil - 12,5 k Academy - Thief Inca Common +3 Job Set - 135 Full Buff Pet - 5/5 GDF
Son düzenleme:
özelden cevap verildisa fıyat nedır
özelden cevap verildiFiyat?
WTS ToxinVenom - 135 LVL Spear Exp % 7,58 - 120 Thief - SS Devil - 12,5 k Academy - Clean
![]()
https://bigger-bassbonanza.com/ : Sadece balık değil, şans da yakalama zamanı.
özelden cevap verildiFiyat?
Fiyat nedir
özelden cevap verildiFiyat nedir ?
Tesekkür ederim kardesim :)Güvenilir & Sağlam Ticaret Adamıdır. Sorunsuz bir şekilde güvenebilirsiniz. Kefilim.
Sana aciklama yapmak zorunda degilim ama belirteyim; satici buldum ve satmaktan vaz gectim. Eger satacaksam da kendi fiyatimi istedigim gibi koyarim. Paran yoksa bu oyunu oynamayacaksin. Yok efendim 20 k mis da, satilmayacakmis da. Char benim, item benim, satilmaz ise de satilmayan ürün benim. Sana giren cikan ne de gelip burada laf yapiyorsun?40 k ya satmaya calisirsan iptal edersin tabi :) suandaki piyasaya gore 20 bin tl cok iyi fiyat yakinda 20’yede satilmayacak
135 LVL Spear Exp % 10,95 - 122 Thief - SS Devil - 12,5 k Academy - Thief Inca Common +3 FB Job Set - 135 Full Buff Pet - 5/5 GDF - seklinde ayni fiyattan yani 40 K dan satiliktir.bütün haliyle mi clean ve fiyat halen aynı değerde midir?
Üstte belirttigim itemlere ek olarak, ekstra bir item olmayacak charda. Charin deposunda 2 sayfa ve yan charlar full Zerk dolu. Yan charlardan da 2 char page 3 digeri page 2 (5lvl görevi yapili) - Bunlar disinda belirttigim gibi chari alacak kisinin baska bir sey eline gecmeyecegi icin ekstra bir resim koymamak istemiyorum.Hesapta bulunan set silah resim koyarmısınız birde banka resmi fiyata çok takılmıyorum ama itemler önemli