ilk 3 partı media fire diğer 2sini rapidden indirdim fakat 4. partta crc dosya bozuk diye bir hata alıyorum. 2. kez indirdim yine aynı hata

hotfile 6part client kaldırılıp 2part sadece eksik olan dosyalar eklenmiştir.
Upload - mertcangs ^^

ChokeLLa demiş ki:
ilk 3 partı media fire diğer 2sini rapidden indirdim fakat 4. partta crc dosya bozuk diye bir hata alıyorum. 2. kez indirdim yine aynı hata
4. part bende rapidden indirdim ancak hata yok

arkadaşlar ben sadece data.pk2 yi media.pk2 yi bide particles dosyalarını indirdim.diğer map.pk2 music.pk2 dosyları yok.hangisini indrmem gerkiyo

çok acil yardımcı olabilirmisiniz beyler oyunu 0'dan indiriyorum oyun dışında hangi dosyalar lazım olucak ?

kajmeran1265 demiş ki:
çok acil yardımcı olabilirmisiniz beyler oyunu 0'dan indiriyorum oyun dışında hangi dosyalar lazım olucak ?
oyun burdaki client ve update indirdiğinde çalışacak bunun dışında bir dosya olarak sadece autopot kullanılabilir.(legal olarak)

dataları alttaki başlıktan indirdim bunlar 4 part 3 çok uzun sürede inio dier partlara göre bi sorun var senin başlıkta hangi partlar 3 e denk geliyor acaba ?

dediğiniz herşeyi yaptım dataları indirdim particlesi indirdim media pk yı indirdim hepsini attım ecsro klasörünün içine yinede start vermiyo

ya beyler bi bakın start vermiyor bu ben 4 part olan dataları indirdim içine attın media pk, particles client fln herşeyi yaptım ama hala start vermiyor server N/A gösteriyor

Yukarı Alt