bunu gece bilsem süper olurduMorwena demiş ki:0x33 admininin yazısı :
If you ever see this message box:
- Resim Silinmiş.
Open your loader.ini file and change:
commandline=0 /18 0 1 to commandline=0 /18 0 0
or
commandline=0 /18 0 0 to commandline=0 /18 0 1
If it still happens, try reseting your modem and/or router. A lot of users have had connection problems that were solved by doing this. If it still does not work, then there is nothing you can do but wait until it works, it is a Silkroad server issue.
Evet var Çözüm bota el sallamak Bu defa cok kısa surduMeSsuty demiş ki:Karakteri Seçiyom Start Diyorum Not Authorizd Hatası Veriyor Çözümü Varmı ???
_Ghost_ demiş ki:Ben giremedim ama sm gittimi bu seferde botla girmeyelim o zaman.
Kemalist masaüstüe atma hakkında bir fikrin varmı? Arada kaynadıda...
Adam napti detective extrabeerMorwena demiş ki:bu endop un görevi nedir adamı siteden uzaklaştırmak lagzım sm yi gümlettiriyor
sm yi banladı kendisi 0x33 de calısırdaKupeR demiş ki:Adam napti detective extrabeerMorwena demiş ki:bu endop un görevi nedir adamı siteden uzaklaştırmak lagzım sm yi gümlettiriyor
BOT dosyasını sılme sadece x33 dosyalrnın sıl herzaman onlar guncellenıyo sadece bu dosyayı degıstır 3 parca halında yayımlanıyo satenmehmet125 demiş ki:Kotaya yazık oluyor böyle.
gereksiz bi yorum elinde kanıt olmadan boyle bir suclama cok ayip adam o sitede gorewli olabilir bu sitede verilen seylerle bi alakası yok lutfen sacma yorumlar yapmayalımMorwena demiş ki:bu endop un görevi nedir adamı siteden uzaklaştırmak lagzım sm yi gümlettiriyor