2500₺ olur inşaALLAH2300'ü geçmez diye tahmin ediyorum. en fazla 2320 olur.
Son düzenleme:
2500₺ olur inşaALLAH2300'ü geçmez diye tahmin ediyorum. en fazla 2320 olur.
Burakcım bende Asgari Ücrete sürekli zam vereceklerine asgari ücretlinin vergi yükünü azaltsınlar. Zam demek işten çıkarılma demek ekonominin kabarması demek. Çünkü 500 TL zam verirsen genel olarak her şey zamlandığı ve vergiler arttığı için 750 TL geri alıyorsun. Kaşıkla koyup kepçeyle almak gibi. Asgari ücretlinin vergi yükünü azaltırsan ÖTV KDV SGK gibi asgari ücretli daha rahat eder.2500₺ olur inşaALLAH
Bende öyle düşünüyorum bro vergiyi kaldırsa kendi paramız yeter bizeBurakcım bende Asgari Ücrete sürekli zam vereceklerine asgari ücretlinin vergi yükünü azaltsınlar. Zam demek işten çıkarılma demek ekonominin kabarması demek. Çünkü 500 TL zam verirsen genel olarak her şey zamlandığı ve vergiler arttığı için 750 TL geri alıyorsun. Kaşıkla koyup kepçeyle almak gibi. Asgari ücretlinin vergi yükünü azaltırsan ÖTV KDV SGK gibi asgari ücretli daha rahat eder.
Her satışın %18'i kdv+%20'si gelir vergisi. 800 TL bağkur ücreti. 150 TL muhasebeci ücreti. 50 TL Damga vergisi. 3 ayda bir 300 TL stopaj, oda masrafları, e-fatura masrafları vs vs bir sürü şeyi daha var.Asgari ücreti bilmem, aldığım brüt maaşın yarısını devlete veriyom. Aldığım her şeyde %18 kdv+ ötv mtv abs ebs verdiğimi düşünürsek. Ayda elime geçen paranın %75ini vergi veriyom. Sonuç olarak 500 tl artsa bana yansıyacağı 100 tl.
Asgariyi de 3k yapsalar nolacak. Geri alıyorlar fazlasıyla çokta şeyetmeyin
Gelen ile giden her seferinde zamlar ile eşitleniyor. Zam gelmesi sadece rakamsal olarak bir farklılık..Asgari ücrete 1 TL zam versinler ama tüm vergileri,zamları zartları zurtları eski haline döndürsünler yemin ederim krallar gibi yaşarız.
Asgari ücrete zam vermekle hiç bişey hafiflemiyor, ne kadar çok gelirse o kadar çok gidiyor kaldı ki zaten herşey ultra zamlı
hepsine en az %20 zam gelmiş bakalım asgariye %20 gelecek mi...Sonra de ki asgari ücrete zam yapıyoruz.
Eki Görüntüle 38765
Her yıl kdv beyanına 10 lira zam yapmaları harika.Sonra de ki asgari ücrete zam yapıyoruz.
Eki Görüntüle 38765
%20 gelse ne olur ki daha gelmeden bu kadar iyi geçirdilerse %50 bile yapsalar 5 katını geri alırlar.hepsine en az %20 zam gelmiş bakalım asgariye %20 gelecek mi...
haraç kesmenin farklı bir dili aslında.Her yıl kdv beyanına 10 lira zam yapmaları harika.
Vergi ödeyebilmen için, senden para alıyorlar mükemmel değil mi? Para ödemek için para ödemek.
asgarinin %20'si 404TL ediyor konuşulan rakamlarda 2500TL civarı, veriyor ama geri alıyor yinehepsine en az %20 zam gelmiş bakalım asgariye %20 gelecek mi...
Arkadaşlar ben size söylemiştim. 4 ₺ farkla tutturdum Kupon mu oynasaydım bütün şansımı burada kullandım sanırım @Skrillex2300'ü geçmez diye tahmin ediyorum. en fazla 2320 olur.