Olabileceğini düşünüyomusun?UniqueBladeR demiş ki:Pöff mod olup napçam boşverr
Olabileceğini düşünüyomusun?UniqueBladeR demiş ki:Pöff mod olup napçam boşverr
ses seda yoksa cevap ''HAYIR'' dır.. cevap gelirse zaten rengin degisirSoN_eMiR demiş ki:bende gönderdim fakat hala ses seda yok :?!
Biz Geri Cevap vermiyoruz.Lord_Sniper demiş ki:aynen 4 kere gönderdim cvp bile gelmedi :evil: :evil: :evil: ?!!!!!!. ?!!!!!!..... ?!!!!!!.....
hacım Yeni Rengin hayırlı olsun ?!!!!!!!_Darkness_ demiş ki:Biz Geri Cevap vermiyoruz.Lord_Sniper demiş ki:aynen 4 kere gönderdim cvp bile gelmedi :evil: :evil: :evil: ?!!!!!!. ?!!!!!!..... ?!!!!!!.....
Eğer Yönetim tarafından uygun görüldüysen D.mod olursun.
Biz herkese Cevap göndersek vay halimize...
alsana imla hatası.extraloob demiş ki:Başvurunuzdaki Bilgiler Sizi Daha İyi Tanımamız İçin , Verdiğiniz Bilgilerin Ne Kadar Doğru Olduğunu Bulabilmemiz İçin ...
beni tanımandan dolayı seni de yazar yapıyorum işte böyle olun canımı yiyebilirsiniz mucX.com ?!!!!!!...murteza demiş ki:İmla hatalarını ayıklamıyorum zaten konuda bize form yollarken düzenli yazın, imla hatalarına dikkat edin felan demiş. Ortalığı kızıştırmanın heç alemi yok. Eminim extraloob zaten bundan alınmamıştır.
Sağol. ?!!!!!!... ?!!!!!!... Görevimi gerektiği gibi yerine getireceğimden emin olabilirsin. tekrar muCx ?!!!!!!...extraloob demiş ki:beni tanımandan dolayı seni de yazar yapıyorum işte böyle olun canımı yiyebilirsiniz mucX.com ?!!!!!!...
EvetCaN_KsK demiş ki:Arkadaslar Sİz sadece Basvurularınızı Yapın
Siz Uygun Görülürseniz Alınırsınız
Ama Yönetim Size Cevap Göndermeyecktir
Bir Cok Göndermeniz Bir Seyi Deistirmez
Bazıları mod oldu amaKemalist demiş ki:23 Deneme Moderatör Alımı Tamanlanmıştır .
Yeni Gelen Deneme Moderatör Listesi ;
1)pessimistt
2)macrocheck
3)Espio
4)a4_tech
5)yellpaze
6)Defance
7)tombalaci_46
8-)Mr_DangeR
9) _DeaDSouL_
10)RaPLeX
11)RebelTurk