Misproject
Buralıyım
inş.Tukumas demiş ki:açılır açılmaz saturndeki TG benimdir
inş.Tukumas demiş ki:açılır açılmaz saturndeki TG benimdir
yeni account alacaklar sözleşme gibi bişi yapcak onu dio senle alakası yok sen kaldığın yerden devamProAnqeLLs demiş ki:peki orda ne yazıyo anlamadım ben new accont felan biraz açıklamrmısın arkadaşlar bide bbenim yaptıgım %95 Türkçe media.pk2 ye sadece login ekranına ProAnqells-Extraloob yazacagım ama kimse yardım etmiyor
persiada nick ney seninDarknes08 demiş ki:Persiadaki isuda benim
harbiLordSparta demiş ki:Ohoo yakında gLo başLık olcan 1 dk dolmadan 1 sayfa ekLenior :=)
lord partysi yaparsan gelirim lvl atlarım herhaldeisyankarrr demiş ki:Saturnde Lord bekleyen var mi rakip cikmasin bana...
sayit demiş ki:persiada nick ney seninDarknes08 demiş ki:Persiadaki isuda benim
Ya önemLi bişe deiL onu sana acıkLamaya kaLkarsak aksam oLr.Herhangi bi sorunda jymaxın kendisine karsı aldığı tedbirler fln filan.ProAnqeLLs demiş ki:ne sözleşmesi ki anlmadım Birinden hileyle silahını çalarsan Charın banlancak kabul mu felan mı ?
LordSparta demiş ki:Ya önemLi bişe deiL onu sana acıkLamaya kaLkarsak aksam oLr.Herhangi bi sorunda jymaxın kendisine karsı aldığı tedbirler fln filan.ProAnqeLLs demiş ki:ne sözleşmesi ki anlmadım Birinden hileyle silahını çalarsan Charın banlancak kabul mu felan mı ?
hele bi keselimde. butun wizardlar arenadadir kesin.Tukumas demiş ki:lord partysi yaparsan gelirim lvl atlarım herhaldeisyankarrr demiş ki:Saturnde Lord bekleyen var mi rakip cikmasin bana...
ya bu kadar kasmayın kendinizi en fazla 1 saat sonra herşey ortaya çıkar hurafeler çıkarmayınProAnqeLLs demiş ki:sözleşmeden haber var mı ne gibi olcak bu arada Silkroad . net e girmiyo Joymax a baglanıyo Direk acaba site böle kalcak ta şifre degiştirme eskisi gibi mi olcak