Janizaro
Bilgiliyim
Bişe dicem Çok oldu ama oyunu proxy acıp mı ındırcez yoqsa normal indirsekte oluomu?
sadece üyelik alırken proxy kullanınSarKoLaTa demiş ki:Bişe dicem Çok oldu ama oyunu proxy acıp mı ındırcez yoqsa normal indirsekte oluomu?
bu bölümle kimse ilgilenmio mu ?Francesco demiş ki:kayıt oldum ama oyuna giremiom yanlıs yaptıgım bisimi var acep :S
- Resim Silinmiş.
Hacım simdide bu proxy benim firefox a uyumlu deil dio bi el atsana ?TwiLighT demiş ki:güncellediğim proxy listten bir proxy seçin ve onu kullanın. status bölümünde girdiğiniz proxy adresi görününce üyelik almaya hazırsınızdır
eğer oyundan zevk almak istiyorsan bagi açma hacım ben 57 lvla geldim ama gerçekten tek başına kasmak çok sıkıcı. azure knight da 20 lvle kadar fazla skilli olmadığı için biraz sıkar, eğer mage açmayacaksan oynayacağın en zevkli charlar summoner veya azure olurDeadLy_KaTaNa demiş ki:Mükemmel bir çalışma
Başlayasım geldi. Karakter çeşidi bol. Daha ne olsun..!
Azure Knight yada Vicious Summoner olmak daha ideal geldi. Bagi Warrioru da denemek lazım.. Diğerleri klasik karakterler. Çok fazla "magic" karakter açtım. Biraz "melee" açıyım..
başka bir yöntem söyleyeyim o zaman. firefox'u açın. araçlar > seçenekler > gelişmiş > ağ bölümüne gelin. ayarlar'a tıklayın. Vekil sunucu ayarları'nı işaretleyin. HTTP vekil sunucusu bölümüne proxy'yi yazın. Örnek olarak 35.9.27.26 port kısmına 3127 yazın (iki noktadan sonraki kısım). Tüm iletişim kuralları için bu vekil sunucuyu kullan seçeneğini seçin ve tamam deyin. ondan sonra siteye girip normal olarak üyeliğinizi alın.Francesco demiş ki:oks fark yapmaz ^^
canın saolsun bide arka yaptırdım eleman 10 dk dir status te loading yazıo dio
nasıl olcak bu iş ^^
ya şimdi hacım bu oyunun bir kore bir avrupa bir de amerika serveri var. biz amerika serverında oynamaya çalışıyoruz ama adı üstünde amerika serverı. amerika dışındaki bütün ülkeler blocked country statüsünde. bu yüzden amerika proxy'si kullanıyoruz ve kendimizi amerikadanmış gibi gösteriyoruz. yoksa aldığımız üyelikler blocked oluyorFrancesco demiş ki:ya benim anlamadıgım bide bu yukarda bi resim verdim orada welcome eref31
yazıo o olmamışmı ?
TwiLighT demiş ki:ya şimdi hacım bu oyunun bir kore bir avrupa bir de amerika serveri var. biz amerika serverında oynamaya çalışıyoruz ama adı üstünde amerika serverı. amerika dışındaki bütün ülkeler blocked country statüsünde. bu yüzden amerika proxy'si kullanıyoruz ve kendimizi amerikadanmış gibi gösteriyoruz. yoksa aldığımız üyelikler blocked oluyorFrancesco demiş ki:ya benim anlamadıgım bide bu yukarda bi resim verdim orada welcome eref31
yazıo o olmamışmı ?
bak şimdi siteye giriş yaptıktan sonra üst tarafta "my account"a tıkla status kısmında blocked country yazar. eğer blocked contry yerinde "active" yazıyorsa oyuna girebilirsiniz demek oluyorFrancesco demiş ki:TwiLighT demiş ki:ya şimdi hacım bu oyunun bir kore bir avrupa bir de amerika serveri var. biz amerika serverında oynamaya çalışıyoruz ama adı üstünde amerika serverı. amerika dışındaki bütün ülkeler blocked country statüsünde. bu yüzden amerika proxy'si kullanıyoruz ve kendimizi amerikadanmış gibi gösteriyoruz. yoksa aldığımız üyelikler blocked oluyorFrancesco demiş ki:ya benim anlamadıgım bide bu yukarda bi resim verdim orada welcome eref31
yazıo o olmamışmı ?
usta siteye giriş yapıo oyuna yapmıyo onu anlamıyom ben :S
firefox'un eklenti sitesinden bulabilirsin :). eğer bulamazsan başka bir yöntem söyleyeyim:DeadLy_KaTaNa demiş ki:Bu proxy changer in 3.5 içün olanı varmı?
TwiLighT demiş ki:irefox'u açın. araçlar > seçenekler > gelişmiş > ağ bölümüne gelin. ayarlar'a tıklayın. Vekil sunucu ayarları'nı işaretleyin. HTTP vekil sunucusu bölümüne proxy'yi yazın. Örnek olarak 35.9.27.26 port kısmına 3127 yazın (iki noktadan sonraki kısım). Tüm iletişim kuralları için bu vekil sunucuyu kullan seçeneğini seçin ve tamam deyin. ondan sonra siteye girip normal olarak üyeliğinizi alın.