şakamı yaptınhmmokbay demiş ki:potcu abla vermiyorextraloob demiş ki:bütün görevleri yaptım kuzularım sadece bu 3 tanesi kaldı ve 2 tanesinde npc bulamıyorum 1 tanesini ise potçu abla vermiyor görev yok.
şakamı yaptınhmmokbay demiş ki:potcu abla vermiyorextraloob demiş ki:bütün görevleri yaptım kuzularım sadece bu 3 tanesi kaldı ve 2 tanesinde npc bulamıyorum 1 tanesini ise potçu abla vermiyor görev yok.
Sabit bi yeri yok sanırım çok uğraştırcak seniextraloob demiş ki:pecialty Trader
Hujaan Specialty Shop Gizemli bir geçmişi olan Çinli bir tüccardır. Çöl hazinelerine düşkündür, Fırtına ve Bulut Çölünde pazarlık yapılabilen özel ürün dükkanını açmıştır.
Çölde tezgah açmış varmı böyle varoşluk nerede bu ara dur şimdi
sharkxx demiş ki:Bak birader anlatayım
1. görev: Desert Buglardan 50 tane kese toplayacaksın
2. görev: Ure'th lerden 50 kese toplayacaksın
3. Görev: Devil Wormlardan 10 tane kese toplayacaksın biraz zor düşüyor
Bu kadar basit anlamazsan ö.m den cevaplarım iyi forumlar
Hayır alay etmiyorum kötü birşey dediysem affola beyler ona göre ayıbımız olmaz kimseye gidere gider gelire gelir yaparız biz böyle gördük iyi forumlar.Guernica demiş ki:sharkxx demiş ki:Bak birader anlatayım
bidaha böyle birşey yapma alay mı ediyorsun ?
_titan_ demiş ki:kaella aşağıdaki ss de kırmızı daire içine alınmış yerde
- Resim Silinmiş.
10urhan demiş ki:Diğeri ve daha fazlası burda. 28 numaralı Npc kolay gelsin
- Resim Silinmiş.
Eyvah, adam liseli.sharkxx demiş ki:Hayır alay etmiyorum kötü birşey dediysem affola beyler ona göre ayıbımız olmaz kimseye gidere gider gelire gelir yaparız biz böyle gördük iyi forumlar.Guernica demiş ki:sharkxx demiş ki:Bak birader anlatayım
bidaha böyle birşey yapma alay mı ediyorsun ?
Tdk Yazım KılavuzuAAnGeLL demiş ki:arkadaşın gösterdiği yerde o aradığın npc war diğerlerini bilmiyorum ne yazık ki
bu arada Görev Kılavuzu Yazmislar Klavuz olmayacakmıydı o
Advance demiş ki:Tdk Yazım KılavuzuAAnGeLL demiş ki:arkadaşın gösterdiği yerde o aradığın npc war diğerlerini bilmiyorum ne yazık ki
bu arada Görev Kılavuzu Yazmislar Klavuz olmayacakmıydı o
http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF9DAC10DE3DF29AC6
iLLeGaL22 demiş ki:bu 105+ cavedeki adam diil mi hujaan