s.a arkadaşlar dün akşam çok ugraştım ayarladım ama bot server gitti şimdide isro botu kuruyorum kredili şifre yazıyorum autotraning gelmiyo ?nedenini bilen varmı

pfffffff

Aileden
yazdığın krediyi bi kontrol et bakalım,olmazsa yeniden aynı klasöre kur.

elaziglee çok saol yaw senin hakkını nasıl ödicem çok yardımcı oluyosun dün gece bu sm olayından sonra kredili bot açılıyo ama şifre yazıyom auto traning gelmiyo emin olmak için defalarca botu her siteden indirdim kurdum ama olmuyo

arkadaşlar bana bunun nasıl çalıştığını anlatabilirmisiniz daha önce hiç kullanmadım!!!

Gokhan_16 demiş ki:
arkadaşlar bana bunun nasıl çalıştığını anlatabilirmisiniz daha önce hiç kullanmadım!!!
gerek kalmadı parmağı çtım start demedim ama x33ü açtım açıldı dorumu yapmışım,* kahvekeyfi

point1981 demiş ki:
sm çalışıyomu şuan :?!!!
evet yaa çalışıyo mu merak ettim

Kod:
bir kaç gündür kota aşımı nedeni ile bilgisayarı açmama kararı aldımda(kendimce) 
hem okullarda başlıcak
bence sizde kapayın (okulu olanlar) tabi bazılarımız
[quote]
sanane lan sana mı sorcaz lavuk
[/quote]
demiştir onlar sözünü geri alırsa  :mrgreen:  :twisted:

Merhaba sro parmağı açıyorum start demiyorum.x33 ten açıyorum.oyuna giriyor ve girdiği gibi
NOTE UNREAD diye oyun içinde uayarı çıkıyor.home bastığımda da bot penceresi açılmıyor.Acaba ben de mi yok sa herkestemi hata????

lanternss demiş ki:
ArkadaşLar bende Virüs BuLdu !!
bune simdi yaaa her dosyayı bizzat tarattım

dur senin virüs programını söyleyeyim Arrow "Kaspersky"

program tamamıyla temiz crypto kullanıldığı için virüs programı kodlara ulaşamıyor ondan virüs sanıyor :mrgreen:

baska bir baslıkta virüslü diyeni vururum demiştim neyse sanırım okumamıssın :lolmuch: :mrgreen: zuahahhahhaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Arrow :mrgreen:

bu yeni smde pin yok şehir il ülke kontrol eden bi sistem var gönderdiğin download sırasında aldığınız x33.dll dosyası sm'yi satın alan arkadaşa otomatik build ediliyor.. nasıl çalışıyor.. onuda söyliyim.. mesela sen girdin satın aldın sm dosyasını x33.dll dosyası sana özel olarak o anki ip adresine göre site tarafından yazılıyor bi robot aracılığıyla sen bu dll dosyasını paylaştığında hiç bi uyarı göremeden ass kick (kıça tekme). :)

SM Hakkında lütfen başka mesaj yazmayın mesaj yoluyla herkese ayrı ayrı cevap yazmak inanın çok zor.. bol şans herkese.

endorphin demiş ki:
bu yeni smde pin yok şehir il ülke kontrol eden bi sistem var gönderdiğin download sırasında aldığınız x33.dll dosyası sm'yi satın alan arkadaşa otomatik build ediliyor.. nasıl çalışıyor.. onuda söyliyim.. mesela sen girdin satın aldın sm dosyasını x33.dll dosyası sana özel olarak o anki ip adresine göre site tarafından yazılıyor bi robot aracılığıyla sen bu dll dosyasını paylaştığında hiç bi uyarı göremeden ass kick (kıça tekme). :)

SM Hakkında lütfen başka mesaj yazmayın mesaj yoluyla herkese ayrı ayrı cevap yazmak inanın çok zor.. bol şans herkese.
paralı mı yani bu?

YESS ve kırılması neredeyse imkansız Wink

uff yaaa Crying or Very sad
ama ne yapçan onlarda burdan para kazanıyorlar Rolling Eyes

Yukarı Alt