paralıda mı yok yanı Rolling Eyes
BurdanPiglet demiş ki:paralı sm cıktı mı arkadaşlar? Rolling Eyes
kapatmamıs yeni sm sürmüs piyasaya Neutral yani ben öyle duydumRonin demiş ki:x33.org şu anda bot serverlarını kapattı bekleyeceksin._AClD demiş ki:soruma cvp verebilcek olan varmı???
gerek kalmadı parmağı çtım start demedim ama x33ü açtım açıldı dorumu yapmışım,* kahvekeyfiGokhan_16 demiş ki:arkadaşlar bana bunun nasıl çalıştığını anlatabilirmisiniz daha önce hiç kullanmadım!!!
evet yaa çalışıyo mu merak ettimpoint1981 demiş ki:sm çalışıyomu şuan :?!!!
bir kaç gündür kota aşımı nedeni ile bilgisayarı açmama kararı aldımda(kendimce)
hem okullarda başlıcak
bence sizde kapayın (okulu olanlar) tabi bazılarımız
[quote]
sanane lan sana mı sorcaz lavuk
[/quote]
demiştir onlar sözünü geri alırsa :mrgreen: :twisted:
bune simdi yaaa her dosyayı bizzat tarattımlanternss demiş ki:ArkadaşLar bende Virüs BuLdu !!
paralı mı yani bu?endorphin demiş ki:bu yeni smde pin yok şehir il ülke kontrol eden bi sistem var gönderdiğin download sırasında aldığınız x33.dll dosyası sm'yi satın alan arkadaşa otomatik build ediliyor.. nasıl çalışıyor.. onuda söyliyim.. mesela sen girdin satın aldın sm dosyasını x33.dll dosyası sana özel olarak o anki ip adresine göre site tarafından yazılıyor bi robot aracılığıyla sen bu dll dosyasını paylaştığında hiç bi uyarı göremeden ass kick (kıça tekme). :)
SM Hakkında lütfen başka mesaj yazmayın mesaj yoluyla herkese ayrı ayrı cevap yazmak inanın çok zor.. bol şans herkese.