recepreistr demiş ki:tşk ederim kardeşim umarım işe yarar :)
meteko demiş ki:
southparkfan demiş ki:sırf brothers in arms ve NBA smash için indiriyorm DD
yapacak birşey yok başka oyunları dene. Telin desteklemiyor demek ki o yüklediklerini.efpek demiş ki:bende corby2 var indirdim ama dosya desteklenmior diyo neden acaba.
uygulamalara gelıyorsun orda joystick mi oyunla alakalı bir seyin ''s'' ile başlayan bi ayar var onu kapatıyorsun sadece dokunma ile oyununu oynuyorsunbuqu demiş ki:ben bişey sorucam oyunların altında şu ok tuşları fln filan çıkıo ya onları yok edeblrmym?
kardesim onu yok etmeyide bir konumda anlatmistim. sabah lin veririm sana.MicroEx demiş ki:uygulamalara gelıyorsun orda joystick mi oyunla alakalı bir seyin ''s'' ile başlayan bi ayar var onu kapatıyorsun sadece dokunma ile oyununu oynuyorsunbuqu demiş ki:ben bişey sorucam oyunların altında şu ok tuşları fln filan çıkıo ya onları yok edeblrmym?
onemli degil iyi geceler :)lovematik demiş ki:teşekkürler iyi oldu bu
hoşgeldin kardeşim kendine yeni bir nick alıp forumda aktif olarak takılabilirsin.corbytwoseviyomseni demiş ki:saol adımın güzel olmadığını biliyom ama öylesine yazdım kabul etmedi neyse ben yeniyim aranıza alırsanız secvinirim oyun için saol karşıyakalıyım her basket maçına gitim david holsten favorim