Tek oynamayı seviyorum ama yazabilirsin daha karakter oluşturmadım oyunu yeni indiriyorum.Hocam merhabalar.
Tek mi oynayacaksiniz yoksa birlikte oynayacak birileri var mi?
Bende baslayacagim da birlikte oynayacak birilerine bakiyordum. :)
Tek oynamayı seviyorum ama yazabilirsin daha karakter oluşturmadım oyunu yeni indiriyorum.Hocam merhabalar.
Tek mi oynayacaksiniz yoksa birlikte oynayacak birileri var mi?
Bende baslayacagim da birlikte oynayacak birilerine bakiyordum. :)
Bot olsa iyi olur. Elle kasmak için insanın vaktine yazık. Dil değiştirilebiliyordu herhalde ama nasıl yapılıyor bir fikrim yok...Bu sürüme uygun bot yoktur herhalde? Birde oyun içinde ki dil ingilizce yapılabiliyor mu?
Güzel haber; Oyunda ki botu kullanabiliyoruz...Bu sürüme uygun bot yoktur herhalde? Birde oyun içinde ki dil ingilizce yapılabiliyor mu?
Çözümü söyleyeyim kullanıcı sözleşmesini onaylayacaksın kardeşim şu linke git üyeliğine link veriyor giriş yap fotoğraftaki gibi onayla düzelecektir.ben suan oyuna giremiyorum C7 alıyorum
Ramazan etkinliği açık oyunda ondan öyle
Event var galiba yerden böyle birşey düşüyor keşke ingilizce yapabilsek...
Sen yaparsın sende Silkroad'ın SRC'leri var.WTS ENGLİSH TEXT
Yok be nerdee olsa keşkeSen yaparsın sende Silkroad'ın SRC'leri var.
Heykelini yapmaya beton yetmez :)Oyunu ingilizce oynamak isteyenler şu verdiğimi indirsinler.
İçerisinde pk2 tool's ve gerekli text mevcut media.pk2'ye gömün yeterli.
English Media
mükemmel özetledin ve anlattın yani kısaca pay2win sistemi yapmışlar :dKasmanı kısıtlayan bir olay joymaxin ayarlamasına bağlı olarak diyelim 12 saat süre veriyor sana bunun 8 saat olunca kalan süren gelen exp spyi azaltıyor oradaki süren bittiğinde exp ve sp alamiyorsun ne moblardan nede görevlerden bitmiş görevi bile teslim ettirmiyor belirli bir süre sonra yenileniyor o barın. Eğer silk alıp harcarsan vip leveline göre o barı pasif hale getiriyor istediğin gibi kasılmana devam ediyorsun olayı bu
Burdan bize bi ders çikıyor bir oyun yapmamiz lazım sıfırdanmükemmel özetledin ve anlattın yani kısaca pay2win sistemi yapmışlar :d