anibus demiş ki:
yapılandırma olayı tamamen sana kalmış bişey bunu yaparken göze alacağın şey oyunda napacaksın.... pvpmi yoksa jobmu ?

pvp yaparım dersen ozaman force

yok job yapacam diyorsan ozaman cold derim bende ....

yani oyunda ileride ne yapacağına karar verek yap

bide 2-3 gaplı gidersen daha rahat edersin bence sp yönünden... sonradan keşke biraz daha kassaydım demessn.... malum yeni update felan gelirse ortada kalma :D

sp problem değil aynı lv deyim 480 bin sp oldu bile benim isteğim hem yıkılmamak hem yıkmak :))

yıkılmamak için buzla ateş e yönelmem gerek rahat yıkmak için force diyorlar artık ortaya çıkan değerlendirmelerde konuyu yeniliyorum a . dan h ye kadar seçenek çıktı ortaya hepside mantıklı şeyler seninde bi fikrin varsa sende sun teşekkürler :popcorn:

Ben 453 k sp ile onglardan çıktım. 90 da mantıken 671 k oluo ama 671 k ile crossbow/dagger/bard tam yetio çok az artıo 70 k felan. sen 700 k ile bladeri imkansız yetiştiremezsin bence (full farm olursa eğer) ama ordan burdan kırparsan rahat yetişebilir. Benim fikirmi sorarsan b yap ama yinede 80 den 90 a min 2 gap kasmanda çok büyük fayda var, böylelikle full farm olursun.

yha bencede 90 blade 90 fire 90 force 30 lhngg süper olur bence sen öle yapp!!! ( defanse ii olur ) cold kadar olmasada
ama ginede sen bilirsin !!! yada 90 bow 90 fire 90 force 30 lhng yap ( defans biraz az ama olsun forcele bow critlerin mükemmel olurr yerde günüş adamlar :D :D !!!!

90blade 90 force 90 fire & 30 lhng veya cold denemk lazım !!! süperr olur gibime geliyoo !!!
cold da blade cok yavas kalır bence lhng ama cold da snowu acarsın 1 lw kesen olmazz ! !!!! !! ! !

90 Bicheon, 90 Fire, 90 Lightning ve 30 Cold.
En sağlıklısı budur derim.

PS: Ama yerinde olsam kesinlikle EU (Warrior) char kasardım. Zaten SP sıkıntın yok, istediğin kadar kasabiliyorsun. Axe, 1h Sword falan hepsini maxlardım. Fakat iş işten geçmiş.

Kolay gelsin..

Meddah demiş ki:
90 Bicheon, 90 Fire, 90 Lightning ve 30 Cold.
En sağlıklısı budur derim.

PS: Ama yerinde olsam kesinlikle EU (Warrior) char kasardım. Zaten SP sıkıntın yok, istediğin kadar kasabiliyorsun. Axe, 1h Sword falan hepsini maxlardım. Fakat iş işten geçmiş.

Kolay gelsin..

evet warrior kastım zaten 60 a kadar sıktı ama hoşuma gitmedi ben hep bi blade çarım olsun istedim o yüzden kasıyorum

ama warrior çok sağlam ve partye %100 faydası olan bi çar

kararsız olanlara tavsiyem warrior :popcorn:

90 Bicheon 90 Fire 90 Force
Teke tekte alamayacağın adam yoktur Kale Savaşlarında çok işini görür
ps:bladerlar aktiftir , wizardlar gibi duvar üstünde tepinmez , rakibinin içine içine gider bu nedenle force daha yararlı olur senin için.

A seçeneği dostum bu arada kılıçta yeteri kadar division var diyenler yanılıyor forcede division yanı sıra karşı adamın attackını azaltıcı Defansını bitirende bir sürü skill var A seçeniği en mantıklısı bizim serverın en baba çarı öyle ...

By_KaRiZzMa demiş ki:
A seçeneği dostum bu arada kılıçta yeteri kadar division var diyenler yanılıyor forcede division yanı sıra karşı adamın attackını azaltıcı Defansını bitirende bir sürü skill var A seçeniği en mantıklısı bizim serverın en baba çarı öyle ...

hala kararsızım :?

90 bicheon (meçbur acıcaksın)
90 Fire (Ezik vurmaman gerek onun için fire derim)
Geriye kaldı Light-Cold-Force
-Cold açma bence zaten yeterince defans var shield +7 oldumu bide 9d de yeterince defans olur ondan cold açma.
Geriye kaldı Light-Force
Şimdi bunlar arasında bende kararsızım :D 2 side iyi bi kaybın olmaz ya 90bic-90Fire-90Light-30Cold yada 90bic-90Fire-90Force-30Light derim.
Venicede oynuyosun serverinda iyi 2 kere düşün yapılandırmada :D
GrandBow isimli char a sp kasıyorum venicede ama şu aralar girmiyorum.15 tatilde girmeye başlıcam

bence 90 blade 90 force 90 fire 30 cold olursa süper olur sunlu charları yıkman bile kolaylaşır çok şahit oldum sunlu charların rahat yıkıldğına bu yapılandırma karşısında

Yukarı Alt