- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
mambu nasılsın bu gece tospalar yoktu yarına kaldı artık özledim seni snow'da
Abi bilgisayara format attım,herseyi yedekledim sanıyodum combat arms ı yedeklemeyi unutmusum.Tekrar indiriyorum %20 ye geldi,yarın beraberiz insextraloob demiş ki:mambu nasılsın bu gece tospalar yoktu yarına kaldı artık özledim seni snow'da
Crisis demiş ki:Abi bilgisayara format attım,herseyi yedekledim sanıyodum combat arms ı yedeklemeyi unutmusum.Tekrar indiriyorum %20 ye geldi,yarın beraberiz insextraloob demiş ki:mambu nasılsın bu gece tospalar yoktu yarına kaldı artık özledim seni snow'da
Snow / Flag girsene bro, Loading ekranından görüntüyü çek bana linkini PM atsana .. Vallahi sevap işlersinCrisis demiş ki:Ge Li Yo Rüm xD
Benim acil dışarı çıkmam lazım bana Snow - Flag 'dan Loading ekranındaki görüntü lazım... Biri çekip link atsın PM ile plsss, hadi ben kaçtım gelince girecem oyunaCrisis demiş ki:Demin girdim kimse yoktu geri cıktım yaa
charı botlayıp girerim hemenToxicated demiş ki:Benim acil dışarı çıkmam lazım bana Snow - Flag 'dan Loading ekranındaki görüntü lazım... Biri çekip link atsın PM ile plsss, hadi ben kaçtım gelince girecem oyunaCrisis demiş ki:Demin girdim kimse yoktu geri cıktım yaa