harbi bu exchange hackleme olayı nedir yauv bilen varmı yalanmı gerçekmi bu biri bilgilendirebilirmi acaba?
O kadar kolay olsaydı herkes yapardı_cem_07_ demiş ki:bı programı ındırıyon sılkroad klasorundenıtem dosyasına gırıyon atacagın ıtemın adını buluyon exccahgne gonder ıtemı verme goter ıd pw emaılde
katılıyorumekoscuk demiş ki:gerçekdende sıkıldık artık bu işlerden yaaaa dilenciler bizden daha zengin...
+1907HAKANO demiş ki:katılıyorumekoscuk demiş ki:gerçekdende sıkıldık artık bu işlerden yaaaa dilenciler bizden daha zengin...
pilis hhahahahahhahahaa koptum pilis Allah versin tebiDyNaSTy demiş ki:beleşci:aga 5k pilis
Ben.:allah versin
ben zevk alıom çünkü öle bisi yok yalan huraafe nasıl inanıonus ya lol omg roflEspio demiş ki:bilmeden Yorum yapmaktan zevk mi alıyosun?EXC123 demiş ki:sacmalamayin ya tradeden nasil hacklesin adam sizi siz adama trade atinca sifreniz adama gidermi ya nekadar sacma inanmayin bole hurafelere yok o sana item werince hackler yok ondan trade alma itemlern ona gecer pff km uyduruosa bole seyleri cok guluyorm walla