Kayıt
1 Mart 2009
Mesajlar
182
Beğeniler
0
Şehir
Kuşadası
Mısır valisi Apis görevini vermedi ama North daki süper askerden Unique Sphinix görevini aldım bu unıq görevini sırayla yapıp bitirdikten sonra orta seviyeye girebilirmiyim?
 
Kayıt
22 Kasım 2009
Mesajlar
39
Beğeniler
0
Süper 1 İnsan görevini yaptım. NPC ye verdim tekrar verdi aynı görevi. Tekrar yapacak mıyım yoksa başka bi görev mi var ? Varsa hangi npc ?
 

dfx

rank8
Kayıt
19 Eylül 2008
Mesajlar
39
Beğeniler
0
kardeşim harika bir anlatım üslubu kullanmışsın helal olsun AYRICA kitap yazmayı hiç denedin mi? :D
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.487
Beğeniler
1.640
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
mavii demiş ki:
Alexandra & Temple Görevi
http://www.extraloob.com

- Resim Silinmiş.​

1. Alexanda Görevleri:

Öncelikle alexandrada görevler baya fazla. Mob kesmeden çok NPC.ler arası laf alış verişide var o yüzden hepsini tek tek anlatmanın bir manası yok. Zaten Eğer Görev varsa, görevi verdiğiniz NPC yenisini size veriyor. Ama takılacağınız görevler var ben Alexanda Görevlerinde sadece takılacağınız yerleri gösterecem, kolaylıkla görevlere devam edebilin diye.

Anlatıma Başlamadan evel görevlerin önemini aktarmak istiyorum. Alexanda ve Temple Görevlerinde EXP ve SP bolluğu var. Ayrıca yapması çok basit. 50 poşet toplamanız gerekiyorsa her kestiğiniz mobdan zaten 1 tane düşüyor. Uğraştırmıyor. NPC ler arası konuşmalar çok fazla taş atıp kolumuz yorulmuyor. 11 Dagree den önce çoğumuz gerek görmez görev yapmazdık ama 11D Görevleri kesinlikle yapılmalı. Mükemmel SP veriyor sp kadar olmasa iyi expde veriyor.



Alexandra Görevlerini yaparken Dikkat Etmemiz Gerekenler:

1. Oyuna Türkçe Olarak Girmek
2. Alexandradaki Tüm NPCleri gezmek (Görev aramak) Özellikle limanda 2 npc var çogunuz oraya bakmıyorsunuzdur. Alexandra görevlerinin özelliğinden biride Birini yapmadan diğer görev açılmıyor.
3. Eğer görev NPC ler arası ise yani mob kesme görevi değilse hangi NPC gitmeniz gerektiğini (oyuna türkçe girdiğinizde daha anlaşılşır olacaktır) Görev açıklamasında görebilirsiniz. Eğer Mob kesme göreviyse bu sefer hangi mob nerede? kaç lvller? hangi alana gideceğim? sorularınn yanıtı '' Q '' ya bastığımızda acılan pencereden Aldığınız görevin yanındaki '' Dünya '' sembolüne tıklamak. Direk pencere mobun olduğu alanı size gösterecektir. Aşağıdaki Resimde olduğu gibi:


- Resim Silinmiş.​

4. Alex'de görev yaparken 2 NPC nin size sürekli aynı görevleri verdiğini görürsünüz. Buradada takılan arkadaşlar çok. Arkadaşlar iyi dinleyin (orada takılanlar ya da henüz takılacaklar)
---- Alexandra Kuzey ve Güney kapısı nöbetçilerinde
Süper insan olmak görevleri mevcut. Bu Görev 2 tanedir. Süper insan olmak 1 ve 2. Süper insan olmak 1 görevi yapılması ZORUNLUDUR. Yoksa görevlerde ilerleyemessiniz. Fakat Süper İnsan olmak 2 Görevi Zorunlu değildir. Bu Görevler yap yap bitmez çünkü sabit. Yani burdaki amaç (benim yorumlamama göre) Tek kasıyorsanız boşuna kasmayın hesabı cüzi bir miktarda exp ve sp verir ve göreceksiniz 101-104 leveller arası mobları kapsar hangisinde kasıyorsanız bu görevide al boş kasma demek istiyor kanımca o yüzden Süper insan olmak 2 görevinde takılmıyoruz o görevi geçiyoruz. Verdiği görevler sabit olan NPC ler aşağıdaki resimde inceleyiniz.

Söz konusu NPC ler yeşil ile gösterdim.


- Resim Silinmiş.​

5. Alexandradaki Tüm Görevleri Yaptıysanız Alex valisi Size '' Apis '' görevi verecek. Bu da Temple Görevinin başlangıcıdır.

- Resim Silinmiş.​

2. Temple (Tapınak 1.Kat) Görevleri:

Dikkat Etmemiz Gerekenler:

1. Temple görevleri dediğim aslında 1 görev Toplam 6 tane unique Kesiyoruz. Yapılmalı mı? evet yapılmalı müthiş EXp ve SP veriyor. Yani %3 exp 4binde sp görev başı toplamda %18 görevle kasarsınız 24k spde beleşten gelir.

ÖNEMLİ NOT 1: Kesilecek 6 uniqdende 1 poşet düşüyor onu almayı unutmayın. bazıları almadan returnu basıyor kestim diye ^^

ÖNEMLİ NOT 2: Temple Görevlerini yapmak için 103+ olmak gerekiyor diye duydum. Ben yapmaya başladığımda 103 lvldim onun için deneyemedim.

2. Temple Görevlerinde ilk baştaki görev olan '' Apis '' Görevi Tapınağın girişindei Bekçi uniquedir. Yine Nerde çıktığını forumun en başında anlattığım şekilde dünya işaretine tıklayarak görebilirsiniz. Herkesn sorduğu soru şu. Apis çıkma saatleri var mı? ne zaman çıkar? Bunun bir saati yok. ben beklerken Tam 2 saat bekledim. Eğer Apis kesilmemişse saklanıyor 5 er dk aralıklarla tekrar görünüyor. Ama kesilmişse çıkması uzun süre biliyor kısacası orda bekleyecez çıkmasını. Diğer sorulan sorulardan biriside partice gittiyseniz ve partide başka apis görevi olanlar varsa apis öldüğünde hepsi görevi yapmış sayılıyor. :wink1: Apisin Resmi Aşağıdadır.


- Resim Silinmiş.​

3. Temple Görevi 1. Unique Sphinix
Elimde Templenin haritası olmadığı için Anlatım sırasına göre nerede olduklarını gösterecem dikkatle dinleyin. Öncelikle Templeye girebilmek sınırlı biliyorsunuz işte. Pre plusluların günde 5 kere gold - silver pre'lilerin 3 kere gibi durumlar var. Pre plusunuz yoksa görevi 1günde bitiremeyebilirsiniz. Ayrıca Bu Templeye PARTİCE girilir. Yani partiniz olmak zorunda ( EXP'li - İtemli) Parti Başkanı ışınlanmadan diğer parti üyeleri içeriye IŞINLANAMAZ. Ne kadar çok ayrıntı var değil mi? Keşke ben yaprken bana da anlatan olsaydı.. :santa: Zaten partice gitmesseniz kesemessiniz. Işınlandığınızda ilk girdiğiniz oda Sphinixle karşılaşırsınız. Karşılaşmama gibi durum yok ölünce 5dk ya geri çıkıyorlar. Tekrar söylüyorum Tek giderseniz içeri giremessiniz + kesemessiniz. Sphinixin resmi aşağıdadır.


Bana vurdukları damageye bakın Atam senin için ATATÜRK FTWWW :kalp:
- Resim Silinmiş.​

4. Sekmeth Uniquesi: Bu unique Sphinixi geçtikten sonra 3'e ayrılan bir kavşakla karşılaşırsınız. Bu kavşakdan SOL taraftaki odaya yöneliyoruz... Bu arada her uniqueyi kestikten sonra görevi verip yenisini alıp tekrar temple tapınağına geliyoruz. Ben partiye söyledim sizkesin HP'sini %5 bırakın ben gelene kadar. onlar bulup kestik ben geldim 2 tane vurdum poşeti aldım gittim görevi verdim diğerini aldımonlar gene buldu diğer uniqueyi kesti %5 bıraktı o şekilde ben hızlıca yaptım sizede tavsiye ederim^^. Sekmeth'in resmi aşağıdaki gibidir.

- Resim Silinmiş.​

5. Nepthys Uniquesi. Muhteşem bir unique isyutaruya benziyor. Görünce heycanlanmıştım. Sekmethin tam aksi odasında Kavşaktan SAĞ'a dönüyoruz Nepthys'in odasına geliyoruz. Görev poşetini almadan ışınlanmayın aman ha makara:

- Resim Silinmiş.​

6. Horus uniquesi. Bu uniquye ulaşmak için sağa veya sola dönmeden Sphinix'i geçinde direk gidiyoruz Horus'un odası. İlginç bir unique yürüyüşü özellikle çok komik. Parmak uçlarında yürüyor bacaklarını açmadan. Horus'dan Resim:

- Resim Silinmiş.​

7. Görevimizin Son uniquesi Osiris. Bu unique içinde . Horus'un odasındaki diğer kapıya giriyoruz ve Osiris'e ulaşıyoruz. Cüssesinden beklenmeyecek bir attack skili var. Topa vurur gibi tekme atıyor hemde plase :)). Görevler bu kadar Geçmiş olsun :byes:

- Resim Silinmiş.​

- Resim Silinmiş.​

Eveeet. alexdeki görevler iyimi-kötümü, zor mu kolay mı. şurda takıldım burda takıldım. Templedeki odalar karışık mı hangi unique hangi odada? gibi sorularınıza biraz yanıt olacağını umar Extraloob Hava yolları olarak tekrar birlikte uçmayı temenni ederiz. :santa:

- Resim Silinmiş.​

Saygılarımızla,
- Resim Silinmiş.​

 
Son düzenleme:
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.487
Beğeniler
1.640
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
mavii demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.​

hepsi tarafımdan kesilmiş kurbanlık olarak tüm insanlık alemine dağıtılmıştır ıvgyyy tiksinç oldu ama güne özel olsun istedim cümleyi :twisted: :lol: :mrgreen: summer3:
 
Son düzenleme:
Kayıt
4 Aralık 2010
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Nepthys denen uniq çok berbat durmadan ginat atıyo ama elite gibi birini kesmeden diğerini atıyo :))

elinize sağlık barona az kaldı :D
 
Kayıt
2 Aralık 2008
Mesajlar
24
Beğeniler
0
alexdeki tüm görevleri yapınca mı cıkıyor? summer5: yap yap bitmez hangi görevleri yapınca tamplete görevleri cıkıyor isim olarak verir misiniz.. :?:
teşekkürler.
 
Kayıt
17 Mayıs 2007
Mesajlar
1.918
Beğeniler
0
Şehir
Home
yea güzel anlatım ama problemim var
100 lvl oldum ama npcleri gezme görevleri açılmadı :S limandaki npclerden aldım görevleri yaptım ondan sonra süperinsan 1-2 yaptım alexandria kitaplığındaki npcden bi kaç toplama görevi yaptım sonra gersi gelmedi o npc baana npc gezme görevleri vermesi lazım ama yok :S
 
Kayıt
24 Ağustos 2008
Mesajlar
81
Beğeniler
0
Holy water templede intermediate'ye girebilmek için görev yapılmalıymış pt'deki herkesin yapmış olması gerekli mi ?
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.449
Beğeniler
552
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
Evet herkesin 2.kısma girmesi için görevi yapması gerekli.
 
Yukarı Alt