Aramızda bidene daha artiz çıktı.Granad4 demiş ki:bak hele tehdit ediyor çok sertini görecekmişim
kendimi sana anlatmama gerek duymuyorum oyun oynuyorum die de pasif deilim burda lafa gerek yok benim cevrem beni tanır senin cevren seni
damarıma basılmadıkca parlamam
not:cümle kurarken aman ha no küfür
MicroDiam demiş ki:Aramızda bidene daha artiz çıktı.Granad4 demiş ki:bak hele tehdit ediyor çok sertini görecekmişim
kendimi sana anlatmama gerek duymuyorum oyun oynuyorum die de pasif deilim burda lafa gerek yok benim cevrem beni tanır senin cevren seni
Çok Kurtlar Vadisi İzliyorsun Galiba ???
MicroDiam demiş ki:Aramızda bidene daha artiz çıktı.Granad4 demiş ki:bak hele tehdit ediyor çok sertini görecekmişim
Çok Kurtlar Vadisi İzliyorsun Galiba ???
Burdan Gençleri Uyarıyorum Gaza Gelipde + Denemesinler Konuya +18 Koyacam DDMaserati demiş ki:Lan senin yüzünden gitti +5'im 3 oldu
Şuan durab 100 ama +7 Değil +0 xDPr3uS demiş ki:takte deel kı o durabılıty yanmaktan seklı kaymıs 24 repaır kasma yerıne gdene kdr sılah yancak
Gaza Gelmeyin Dedim Ama Sen Bana Gaz Veriyorsun be BroI_nterpoL demiş ki:item şansı
o silah +9 olur
item şansı diye bişey var