bnde hiç sevmem bakırköy de dershaney egiderken çok görürdüm öle tipleri
bnide yaz
bnide yaz
bende o bol pantolon bol tişört ve kepli tiplerdenim soru onun içindi zatenNoNameIII demiş ki:Neden özentilik oluyormuş anlayamadım ayrıca çıkıp sokağa bakarsan aradaki farkı anlarsın bu emo tipler heryerde ama bol t-shirt, pantolon ve kep giyen bunlar kadar yok.macrocheck demiş ki:Bol pantolon, bol tişört ve kep giymek de özentiliğe giriyor o zman
- Resim Silinmiş.
Benide eklerseniz sevinirim logoda hazır
bazen tatlı bazen dengesiz oluyorlar. örn/ kız arkadaşımBaTTeRST demiş ki:Öyle demeyin emo kızları çok tatlı oluyo
Cihan´cım empati duymak kendini karşıdaki insanın yerine koyarak onun duygu ve düşüncelerini anlamandır.Respect demiş ki:Yhaa Süfeee gibi Kelimeleri Kullanan Simsiyah Giyinen Tayt gibi Pantolon Ve Altına converse Giyenlere Sizde Empati Duyuyorsanız Belirtiniz.?
konu açıldığından beri bilgilendirmediğin konu kaldımıChauncey demiş ki:Cihan´cım empati duymak kendini karşıdaki insanın yerine koyarak onun duygu ve düşüncelerini anlamasıdır.Respect demiş ki:Yhaa Süfeee gibi Kelimeleri Kullanan Simsiyah Giyinen Tayt gibi Pantolon Ve Altına converse Giyenlere Sizde Empati Duyuyorsanız Belirtiniz.?
Eee napalım yanlışsa düzelteceğiz tabii.WindTalker demiş ki:konu açıldığından beri bilgilendirmediğin konu kaldımıChauncey demiş ki:Cihan´cım empati duymak kendini karşıdaki insanın yerine koyarak onun duygu ve düşüncelerini anlamasıdır.Respect demiş ki:Yhaa Süfeee gibi Kelimeleri Kullanan Simsiyah Giyinen Tayt gibi Pantolon Ve Altına converse Giyenlere Sizde Empati Duyuyorsanız Belirtiniz.?
WindTalker demiş ki:bunlardan herzaman görmek isteyen varsa Düzce'ye gelsin. malum bir spor sokağımız var,özenti emolardan geçilmiyor
[/b]
Aynen bende =|Titus Pullo demiş ki:Bende katılacaktımda Heavy metal'i görünce vazgeçtim neyse...
o zaman anti-pati diyelim olsun bitsinChauncey demiş ki:Cihan´cım empati duymak kendini karşıdaki insanın yerine koyarak onun duygu ve düşüncelerini anlamandır.Respect demiş ki:Yhaa Süfeee gibi Kelimeleri Kullanan Simsiyah Giyinen Tayt gibi Pantolon Ve Altına converse Giyenlere Sizde Empati Duyuyorsanız Belirtiniz.?