El Verano demiş ki:Bizim birsey yapmamiza gerek kalmiyor,siz kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.
Fenerlilerin huyu budur...
Genel olarak soyledim,alinmak isteyen alinabilir.
Anket açılmıştır.extraloob demiş ki:wuhuuu fanatizm sarmaşıklarını uzatmış yavru aslanların bacaklarına dolanmış, öncelikle ne kadar 6S'li varsa ne kadar Bimbom'lu varsa hepsini kucaklıyorum
biliyorsunuz ki derbi sürecine girdik bu bağlamda patlasın fişekler çalsın sazlar durumu mevcut free hemen bir topic hazırla yüzyılın derbi maçının anketini halk oylamasına global başlık olarak sunalım canımcım mucX.
FORZAAA FENERBAHÇEEEEE
Ben tahrik etmedim,tahrik boyle edilmez. Bknz; 1.sayfa..Prada demiş ki:El Verano demiş ki:Bizim birsey yapmamiza gerek kalmiyor,siz kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.
Fenerlilerin huyu budur...
Genel olarak soyledim,alinmak isteyen alinabilir.
Seninki söylemek değil düpedüz tahrik + terbiyesizlik.. Şu usluplarınız neden bu kadar yıkıcı anlamam.. Ne güzel 1 hafta kalmış derbiye karnavala çevirelim ortalığı ne olursa olsun sonucta bi taraf kazanıcak makarasını dalgasını geçiçek.. 6S olmasa biz kiminle dalga geçerdik keyfilenirdik mesela..
Dark Knight demiş ki:6 Kasımdan Sonra Bunları Yapmayın
1.Köprü 6'ndan geçmeyin.
2.6 dan sonra çalışmayın.
3.6'lı ganyan oynamayın.
4.Söylenenin 6'ında başka şeyler aramayın.
5.Onları kollarınızın 6'na alın.
6.Fenerli dostlarınıza çeyrek 6'n hediye edin.
7.Bundan sonra Altıparmak ve Pangaltı'da oturmayın.Tatilde Konyaaltı'na Altınoluk'a gitmeyin.
8.MondragON adını MondragALTI şeklinde değiştirecekmiş.
9.RTÜK Fenerbahçe Stadı'nı kapatacakmış.Buradaki maçlarçocukların ruh sağlığını ve ahlaki gelişimini bozuyormuş.
10.Gs li futbolcular bundan sonra 6'n madalya takmayacaklarını,yapılan 6'n rengi formayı asla giymeyeceklerini açıkladılar.
Denedin mi,dogruyu soyle?Dark Knight demiş ki:Ya bırakın sende 6S yap ne cıkıyor bak Gs bu kadar basit sen 6S için okadar uzaklara gitmene bile gerek yok
Dark Knight demiş ki:Fenerbahçeli Olmanın Avantajları
* Galatasaray'ı her maçta yenmenin ayrıcalığını yaşarsınız.
* Türkiye'nin en fazla taraftarına sahip klubüne gönül vermişsinizdir.
* Galatasaraylı değilsinizdir!
* Aslan terbiye etme ayrıcalığını yaşarsınız.
* Teknik direktörünüz eski çoban değildir.
Prada demiş ki:Şaka gibi :))))))