ss i kendi ellerimle çektim_ErKo_ demiş ki:bu photoshop olabilirmi
yani kesin gercek dimi ?
ss i kendi ellerimle çektim_ErKo_ demiş ki:bu photoshop olabilirmi
yani kesin gercek dimi ?
e iyide bu glavie?önemli olan mag değil phy yaniRaPLeX demiş ki:puhaha bnm +7 speardan düşük mag atk war puhaha
yahu arkadaşım senin zekanla ilgili bir sorununmu var? ss i BEN ALDIM DİYORUM BENcrazy_bay demiş ki:bence bu sahte adam ssde nıye ısımlerı göstermıyor var bunda bır ipnelik Idea Idea Idea
şükür beni anlayan çıktı_ErKo_ demiş ki:pennywise ben aldim ss yi diyorsa o zaman dogrudur
ona bir sözüm olamaz.
Al sana Char ismi Görünen Ss physcoBone de Yapan Herifcrazy_bay demiş ki:bence bu sahte adam ssde nıye ısımlerı göstermıyor var bunda bır ipnelik Idea Idea Idea
kanıtlamana gerek yoktu bırak isteyen istediğini düşünsün ss i kendi charımla aldım dedikten sonra da hala bu ss sahte diyen adamın zekasında bi sorun vardır zaten uğraşmaya değmez.b0rn demiş ki:Al sana Char ismi Görünen Ss physcoBone de Yapan Herifcrazy_bay demiş ki:bence bu sahte adam ssde nıye ısımlerı göstermıyor var bunda bır ipnelik Idea Idea Idea
-Resim Silinmiş.
ben sana diyorumki ss i kendi elimle kendi charmda çektim diyorum sen bu ss yalan diyorsun Evil or Very Madcrazy_bay demiş ki:kendi fikrimi söylemem yasakmı sadece fikrimi söledim
ilk ssnin senın charın oldugunu nerden bılem demi hatalıysam özür dilerim piyasada cok var sahte +lar ondan kusura bakmaPennywise demiş ki:ben sana diyorumki ss i kendi elimle kendi charmda çektim diyorum sen bu ss yalan diyorsun Evil or Very Madcrazy_bay demiş ki:kendi fikrimi söylemem yasakmı sadece fikrimi söledim
ben +5 glavie e astrallı immortallı haliye +6 basmaya korkuyomDampyrE demiş ki:iyi cesaret varmış..
------------------------------------------------------Pennywise demiş ki:yahu arkadaşım senin zekanla ilgili bir sorununmu var? ss i BEN ALDIM DİYORUM BENcrazy_bay demiş ki:bence bu sahte adam ssde nıye ısımlerı göstermıyor var bunda bır ipnelik Idea Idea Idea