Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
Winterspring demiş ki:
ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ

Sizlerden öncelikli ricam konu altında siyasetten uzak , provakatörlerin , kışkırtıcıların mesajlarına aldırmaz tavırlar sergilemenizdir.

Konuyu açma sebebim sitedeki Gerçek Atatürkçüleri tanıyabilmek ve fikir alışverişinde bulunmaktır.

Kemalizm, Atatürkçülük ya da Atatürkçü Düşünce, Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünce ve uygulamalarıyla ortaya koyduğu amaçlar, ilkeler ve gerçekleştirdiği devrimlerdir. Türkiye Cumhuriyeti de, anayasasında belirtildiği gibi, özellikleri ve uygulamalarıyla Atatürkçülük doğrultusunda hareket etmektedir.

Atatürkçü Düşünce'yi benimsemiş arkadaşlar konu altına mesaj bırakırlarsa üye listesine yazarım.

Konu Altında Yapabilecekleriniz ;

Atatürk ve Atatürkçü düşünce ile ilgili her türlü paylaşımda bulunabilir , görüşlerinizi forum kuralları dahilinde paylaşabilirsiniz.

Atatürk'ü Korumak !

Anayasının 5816 sayılı yasası, 31 Temmuz 1951 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Yasaya göre Atatürk’ün anısına açıkça hakaret eden veya söven bir kimsenin, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile heykel, büst ve anıtlarına veyahut mezarına zarar veren kıran, bozan veya kirleten kişilerin, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları öngörülür. Bu eylemleri işlemeye başkalarını özendiren kişilerin de, gerçek suçlu kadar cezalandırılması; iki ve daha fazla sayıda kişinin halka açık yerlerde yaptıkları saldırılarla, basın yoluyla işlenen suçlarda cezaların yarı yarıya; eylemlerin zor kullanılarak gerçekleştirilmesi durumunda ise, bir kat arttırılması gibi hükümlerin kabul edilmiştir.

Atatürk Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusudur. İstiklal Savaşı'nın önderi 85 yıllık Cumhuriyetin mimarıdır. İlkeleriyle, İnkılaplarıyla, Devrimleriyle, Demeçleriyle, Sözleriyle, herşeyiyle Atatürktür o.
ve Türklüğün korunmaya ihtiyacı yoktur.
Atatürk'ün de.
Bırakın, kim ne söylemek istiyorsa söylesin, ki biz de kimin ne mal olduğunu görelim.
Bugün Anayasadan bu madde kalksa, siyasi parti mensuplarının neler söylediğini duyar gibiyim. İftiralar, hakaretler, bastırılmış nefretler, kinler, komplolar, kışkırtmalar..

Türk'ü Türk yapan, Türklük ruhudur.
En zor zamanda bile, içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlara, tüm yokluk ve baskıya, katliamlara ve hainliklere, pusulara ve komplolara, bütün iftira ve alaycı hakaretlere rağmen teslim olmayan da, tam herşey kaybedilmiş gibi göründüğünde ortaya bir Atatürk çıkaran da o ruhtur.
Atatürk, o ruhun yansımasıdır, ifadesidir.
Bir idealdir, inançtır.
Bir duygudur. Atatürk'e inanmak değildir mesele. Atatürk Teşekkür Edelim, Büstlerini heykellerini dikelim diye kurmamıştır bu Cumhuriyeti. Onun deyimiyle Yıldırımların yani Türklerindir bu topraklar, Gayesi ise ; Türk kardeşlerinin, soyunun huzur ve refah içinde yaşaması, barınacak bir ülkenin kapılarını açmıştır 85 yıl önce bize, sevene sevmeyene, Hepimize!

Atatürk'e ya da Türklüğe hakaret için özgürlük isteyenler, herkesin ve herşeyin eleştirilebilmesi gerektiğini, gerçek demokrasinin bu olduğunu ve bunun, medeni olanla olmayan arasındaki fark olduğunu söyleyenler, Alenen ona hakaret edenler, iftira atanlar, aşağılayanlar, bizim yanımıza yakınımıza yaklaşabilir, bizim gibi bir kudrete, vatan sevgisine, sadakate ulaşabilir mi ki onları önemseyelim ?

Ayrıca kimden korkacağız, kimden çekineceğiz?
Bir ideale, bir felsefeye silahla ya da hakaretle, boş lafla, animasyonla, reklam filmiyle üstün gelinir mi?
Bir ruha, bir inanca böyle saldıranların tek yapabildikleri budur.
Ve bu, ne kadar zavallı olduklarını göstermekten başka ne işlerine yarayabilir?

Halbuki o Atatürk, bu milletindir, bizimdir, her milletin sahip olmayı istediği, her liderin ulaşamayacağı tepelere baktığı gibi izlediği Atatürk bizimdir.

Kardeşlerim,

Büyük Türk Milleti her koşulda, kayıtsız şartsız, sonsuza dek, Atatürk'e sahip çıkacağını ve vazgeçmeyeceğini göstermiştir. Cumhuriyeti benimsemiş, değerlerini asla unutmamıştır.
Atalarımızın oluk oluk kanlarıyla sulanmıştır bu topraklar, ölene kadar bizimdir, Türklerindir.
Son bir Türk kalana kadar Biz hep burdayız!
Yapabildiğiniz herşeyi yapın!
Ne mutlu Türk'üm diyene!

Ben; Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen Türk'üm !
Ben; dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran Türk'üm !
Ben; adalete, ben mertliğe örnekler veren, ölüm-kalım savaşına gülerek giden, yeryüzünde her murada eren Türk'üm !
Ben; sancaklara, tuğlara baş eğdiren, beylere, paşalara Hil'at giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren Türk'üm !
Ben; Atilla'yı, Yavuz'u, Fatih'i var eden, kralları, imparatorları kendisine yar eden, düşmanına dünyasını dar eden Türk'üm !
Ben; şahları, sultanları kul edinen, altınları, elmasları pul edinen, incili kaftanları çul edinen Türk'üm !
Ben; zafer rüyasını görenlere saç yolduran, hezimete uğratıp, ümitleri solduran, müzelerde baş köşeleri dolduran Türk'üm !
Ben; damarlarında asil kanın aktığı ırkım, benden bahseder destanım, ağıtım, Türk'üm,
Ben TÜRK'üm,
Taa iliklerime kadar Mustafa Kemal Atatürk'üm!...
Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK
- Resim Silinmiş.

1881 - 193∞

İmza :
- Resim Silinmiş.
Atatürkçüler Birliği

Kod:
- Resim Silinmiş.
[url=http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=698&t=160096][b][color=#000000]Atatürkçüler Birliği[/color][/b][/url]

Üyeler :
Winterspring
Fre3sTyLe
Optimus Prime
|SicknesS|
yeonyang
Creative
Senseless
El Verano
Expectance
Fraude
Replay
Fashion
AliceCullen
__pandorabox__
DaGangsta
Beijo
BiG BoY
Tengrİ
ImmorTaLGoD
INSENSITIVE
Josephine
Xplosive
Intensify
TheRage
XXXqXXX
aLper#24
hmzsnmz
Jabbaw0ckeez
cagdassagbas33​

Sadece 29 Üye ? :roll:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Türk'ü Türk yapan, Türklük ruhudur.
En zor zamanda bile, içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlara, tüm yokluk ve baskıya, katliamlara ve hainliklere, pusulara ve komplolara, bütün iftira ve alaycı hakaretlere rağmen teslim olmayan da, tam herşey kaybedilmiş gibi göründüğünde ortaya bir Atatürk çıkaran da o ruhtur.
Atatürk, o ruhun yansımasıdır, ifadesidir.
Bir idealdir, inançtır.
Bir duygudur. Atatürk'e inanmak değildir mesele. Atatürk Teşekkür Edelim, Büstlerini heykellerini dikelim diye kurmamıştır bu Cumhuriyeti. Onun deyimiyle Yıldırımların yani Türklerindir bu topraklar, Gayesi ise ; Türk kardeşlerinin, soyunun huzur ve refah içinde yaşaması, barınacak bir ülkenin kapılarını açmıştır 85 yıl önce bize, sevene sevmeyene, Hepimize!

Hazırladığın yazı çok güzel olmuş .

Tşklr böyle bi grup açtığın için ~

Bende varım :wink1:

Biraz sağa sola sataşma var ancak fikirlerinin çoğuna katılıyorum . ~

Ve Türk'ün Türk'ten başka Dostu yoktur.

Türkiyenin 3 tarafı denizlerle 4 tarafı düşmanla çevrilidir . Bunu unutmayın .

Tşklr. ~

KozmonoT demiş ki:
Biraz sağa sola sataşma var ancak fikirlerinin çoğuna katılıyorum . ~

Ve Türk'ün Türk'ten başka Dostu yoktur.

Türkiyenin 3 tarafı denizlerle 4 tarafı düşmanla çevrilidir . Bunu unutmayın .

Tşklr. ~
LegendLess demiş ki:
Benide Üyelerin arasına kat
Ekledim , 34 kişi oldu.

Yukarı Alt