attack rate hızlı vurmanı sağlamıyor.UnDeFeateD demiş ki:Haberleşme okuyorum, günde yüz kere rate kelimesi duyuyorum. Bit rate: bit hızı.
Attack Rate = Saldırı Oranı demektir. Hatta sro yu Türkçe ye çevirirsen bunun doğru olduğunu görürsün.UnDeFeateD demiş ki:Haberleşme okuyorum, günde yüz kere rate kelimesi duyuyorum. Bit rate: bit hızı.
Bu yorumlarınızla o gruptan olduğunuzu açıkladınız gülün bakalım gülün bende gülüyorum ne güzel hep beraber gülüyoruz
Biliyorum canım kardeşim bit in ne demek olduğunu. Neyse fazla uzatmayalım, attack rate hızlı vurmayı fln sağlamaz, sağladığı şey vuruşunuzun silahınızdaki phy yada mag attagın büyük kısmına daha yakın olmasınıdır.UnDeFeateD demiş ki:Oran ın ingillizcesi Ratiodur. Bunuda sözlükten değil mesleğimden biliyorum. Signal Noise Ratio : Sinyal gürültü oranı.
bi diğer örnek block ratio: block oranı.
Bit rateyede bit oranıdır diyosanız bu kastettiğim bit böcek olan bit değildir 8byte bnary veriye 1 bit diyoruz biz.
Şimdi bak güzel kardeşim,UnDeFeateD demiş ki:Oran ın ingillizcesi Ratiodur. Bunuda sözlükten değil mesleğimden biliyorum. Signal Noise Ratio : Sinyal gürültü oranı.
bi diğer örnek block ratio: block oranı.
Bit rateyede bit oranıdır diyosanız bu kastettiğim bit böcek olan bit değildir 8byte bnary veriye 1 bit diyoruz biz.
dikkatli bak, strikes stone eklersen attack rating değişir.UnDeFeateD demiş ki:Son bişey: saldırı oranı diye geçen attribute stonelerle değiştiriler değer sizin dediğiniz şeyi etkiliyor olabilir. Fakat silaha strikes bastığınızda saldırı oranının karşısındaki değerde bir değişiklik olmaz. Aksine Durabilty karşısında yazan değer master tabletinin verdiği blue ile değişir.
Bellki söyleyecekleriniz bitti ve dediklerinizi kanıtlayacak ve destekleyecek şeylerinizde yok öyleyse ben yatıyorum. İyi geceler yarın görüşmek dileğiyle
Cryolite demiş ki:attack rate vurma hızınızı yükseltmez, maximum damage'nize yaklaşmanıza yardımcı olur.
NOKTA.
oyunu türkçe oynama, çeviriler çok kalitesiz ve yanlış.mc_gregor demiş ki:beyler oyunu turkce acın chn chardakı bow skılelrınde kuşlar var ya attack rate veren onu bı okuyun . atak hızınızı arttırır yazıyo
Hee bizim çok yarıyoCryolite demiş ki:oyunu türkçe oynama, çeviriler çok kalitesiz ve yanlış.mc_gregor demiş ki:beyler oyunu turkce acın chn chardakı bow skılelrınde kuşlar var ya attack rate veren onu bı okuyun . atak hızınızı arttırır yazıyo
ingilizce oyna belki aklında 2 kelime kalır, işine yarar
Bak şimdi . Silahının atk.'ı 5000-10000 ( örnek olarak hepsi )mc_gregor demiş ki:yabi atak rate hıc olmasada 500k vuruyosun ama 300 k 400k da vuruyosun atak rate yuksek olunca yıne maxsimum 500k vuruyosun ama vurusların 500e daha yakın yanı 350 450 mı oluyo? cnkı denedım maxsimum 35,160 vuruyordum atak rateyı dusurunce cıakrtınca dresten falan yıne aynı 35,160 vurdum ve bu oranın sayısı degısmedı
abicim kaç kere anlattık, senin 10.000 vurma İHTİMALİNİ yükseltir attack rating, 11.000 vurdurtmazmc_gregor demiş ki:guzel anlatmısınız arkadasım tesekkur ederım tek tek fakat saatlerce ızledım gordum maksimum vurabılıcegım 10.000 dıyelım kus acık olsada kus kapalı olsada her halukarda 10.000 vuruyo ve sıklıgında hıc bısey farketmıyo oyunda tek bunu acık acık goremıyorum.