Ellerine Sağlık ama pc ağır oldugundan loader kullanıyorum bunda dc vermiosa aslnda kullanılırsa süper olur :mrgreen: çok çkarcıym yani tembelim dimek istedim :mrgreen: pc böle olmasa salla zaten ne programı çık gir çık gir dene headbang2ft9 :mrgreen:

arkadaslar bence rapidshare isimli site için image verifikasyonu yapıldıysa bunada yapılabilir benim coder gibi bi ozelligim yok ogrenmek istiorum coder olmak için ugrasıorum ama nafile yani siz yaparsınız elephant B0.0.1.1 isimli surumunde rapidin en hızlı serverini ve imaj verifikasyonunu hallediyor. Neden Bu silkroadda olması dimi ama. Zaten cıkarsada adam paralı yapar bu kadar kişi istedigine gore walla ben sro loader i kullanıom bi kere yazıom geciom.

helal olsun kardeş bu saat e kdr giremedim programı indirdim lak die girdim

arkadaşlar giriş şöle oluor önce sro yu açıorsunuz sonra programı açıorsunuz gerekenleri yaptıktan sonra image kodu giriorsunuz beklemeksizin oyunda oluorsunuz !! bu kdr :lol: saygılar sevgiler

arkadaşlar id ve pw yazılan programlar kullanmayın.kullanıyorsanızda mutlaka iyice kontrol edin.ben sadece bu siteden program kullanıyodum ama charım soyuldu.kimseye suç bulmuyorum ama dikkat edin derim sadece.herkese kolay gelsin...

chard id ve password girilen hiç bir bot u kullanmayın
hack yersiniz

bot un calışması için id ve pass ne alaka

Emeğe saygı ama tüm üyeler extraloob a güvensede artık oyundan olsa gerek
kimse kimseye güvenmez bence tabi bu benim düşüncem Emeğe Saygı..!!!

güzel çalışma araştırmışsın bulup sunmuşsun teşekkürler fakat herkes için söylüyorum arkadaşlar char bilgilerinin girildiği programlara güvenmeyin otomatik yönergeler olma ihtimali yüksek ben size tecrübelerime dayanarak söylüyorum bilgileriniz başkaları tarafından görünücektir %90 ve şu da yakın rev6 nasıl açıkladıysa joymax ın açığı olduğunu x33 de yakındır char hacklemek için çünkü rev6 sro nun sitesi ve hangi site kendi açığını açıklamak ister ki! bu oyun bağımlılık hepimizde ekmek su gibi çoğu kişide ne olursa olsun silk gold bot alıyoruz yakında elimizdekiler gidincede alıcaz hemde hücum ederek o zaman işte bu insanlar parayı kırıp yol alıcaklar.(kafanızı şişirdiysem özür dilerim sadece bildiklerimi açıklamak istedim sizde bilin iyi oyunlar hayatta başarılar hepinize)

bu x033 softmod u ilk cikarttiginda kullananlardanim o dönemde bir charim soyulmustu olayi muhtemelen keyloger olarak kullanmiyorlar ama muhtemelen yazdiklari programlar icinde bir komut var karsidan sana onu yaziyor olabilir o komutu yazinca senin bilgisayarinda girmis oldugun sifre şıp badanak karsiya gidiyor olabilir ben pek güvenmiyorum bu x033 e tabi bana milyonlara mal oldugu icin :) he sunuda ekleyim soyulan hesap tamamen evden oynanan bir oyun yani internet cafe yada ona benzer biryerde kesinlikle oynanmadı aynı zamanda bilgisayarda sorft yapilmiyordu sadece gerekli programlar yukluydu ve sro oynanıyordu hesap bir gece ansızın dc yiyip soyuldu ve janganda tenha bir kösede birakildi tabi hesaptaki 15.000 sp harcanmamis ve katil olmamisti :) yani guvenilir degil bunu bilmenizi istedim tabi kullanmakta ayrıca bir kolaylık ama bu program yazan arkadaslarin kafasi iyilige calistigi kadar kötülügede calisiyor herzaman kendilerine pay cikariyorlar yani :) basinizi agrittigim icin ozur dilerim

Yukarı Alt