ilkercindik demiş ki:Üzümünü yeah, bağını sorma Razz popcornYAw kardesim Sen Bunları Ne İle Yazıyosun Dk Da Bi Yapıp Sunuyorsun mucX Ayrıca THX
ama merak edıom bağı neresi extrabeer
ilkercindik demiş ki:Üzümünü yeah, bağını sorma Razz popcornYAw kardesim Sen Bunları Ne İle Yazıyosun Dk Da Bi Yapıp Sunuyorsun mucX Ayrıca THX
Bak hani mesaj yazdığın yer varya oraya tıklamayakcaksın. Herhangi bir yere sağ tıkla ve başlat de. Sorun çözülecektir.ffrr demiş ki:güsel bi programda yazıları yazıyorum start diorum yazmıo baska menüler acılıyo sro da
saolilkercindik demiş ki:Bak hani mesaj yazdığın yer varya oraya tıklamayakcaksın. Herhangi bir yere sağ tıkla ve başlat de. Sorun çözülecektir.ffrr demiş ki:güsel bi programda yazıları yazıyorum start diorum yazmıo baska menüler acılıyo sro da
Karakterinin üstüne sağ tıkla ve başlat de.ozguncankurt demiş ki:ya ben başka bi yere sağ tıkladım başlat dedim gene olmadı
denedim gene sro menüleri açıldıilkercindik demiş ki:Karakterinin üstüne sağ tıkla ve başlat de.ozguncankurt demiş ki:ya ben başka bi yere sağ tıkladım başlat dedim gene olmadı
Birkaç kere dene. Hallolur.ozguncankurt demiş ki:denedim gene sro menüleri açıldıilkercindik demiş ki:Karakterinin üstüne sağ tıkla ve başlat de.ozguncankurt demiş ki:ya ben başka bi yere sağ tıkladım başlat dedim gene olmadı