TheNigga demiş ki:1.30 saatlik filmi 11 yılda tamamlamışlar
Şahsen pek çekici gelmedi, itici geldi hatta. Fakat senin fikirlerine önem vermişimdir, en azından arkadaşlarımın da bi fikrini alayım. Olumlu derlerse gider seyrederim.extraloob demiş ki:TheNigga demiş ki:1.30 saatlik filmi 11 yılda tamamlamışlar
hayır yanlış bilgi, 11 yıldır cameron film çekmiyor, bu filmi ise 4 yıldır yapıyor
Gülmek için gidilmez bu filme bu filmde uyumak imkansız gözünü kırpmadan seyrediceksin.TheNigga demiş ki:Şahsen pek çekici gelmedi, itici geldi hatta. Fakat senin fikirlerine önem vermişimdir, en azından arkadaşlarımın da bi fikrini alayım. Olumlu derlerse gider seyrederim.extraloob demiş ki:TheNigga demiş ki:1.30 saatlik filmi 11 yılda tamamlamışlar
hayır yanlış bilgi, 11 yıldır cameron film çekmiyor, bu filmi ise 4 yıldır yapıyor
Kolpaçino gibi olsun istemiyorum filme girdik güle oynaya, canımızın sıkıntısıyla çıktık filmde uyuyanlar vardı
Ni'va mıdır nedir, onlar çok itici geldi bana. Bu kadar ahım şahım diyorsunuz,yarın gideceğim. Bir beğenmeyeyim varya...UnT0uchabLe demiş ki:Gülmek için gidilmez bu filme bu filmde uyumak imkansız gözünü kırpmadan seyrediceksin.
Çevrende Real 3D varsa izle yoksa 3D siz fazla birşey anlamazsın.TheNigga demiş ki:Ni'va mıdır nedir, onlar çok itici geldi bana. Bu kadar ahım şahım diyorsunuz,yarın gideceğim. Bir beğenmeyeyim varya...UnT0uchabLe demiş ki:Gülmek için gidilmez bu filme bu filmde uyumak imkansız gözünü kırpmadan seyrediceksin.
aksine daha kafif 3d diyim normal 3d dahabi üzerimize gelirdi bu o kadar gelmiyo orta ama kötüde deyilExtacyOfGold_ demiş ki:Xpand 3D'de daha bi iyi sanki yorumlara göre
1.30 saat değilki film 14.45 de girdik biz 17.45 de çıktık veya 16.45 ^^TheNigga demiş ki:1.30 saatlik filmi 11 yılda tamamlamışlar