lütfen yardımcı olurmusunus lutfengalatasarayfaruk demiş ki:arkadaşlar uzerınde combo yazan ve 64 lw bleadın ustunde olmasını rıca etsem bleadın ustunde combo altında max yazsın sewınırım bide oynasa Embarassed
lütfen yardımcı olurmusunus lutfengalatasarayfaruk demiş ki:arkadaşlar uzerınde combo yazan ve 64 lw bleadın ustunde olmasını rıca etsem bleadın ustunde combo altında max yazsın sewınırım bide oynasa Embarassed
İhihi benim imzalar boş kaldı talip yok galiba.._Alone_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bunları öylesine yapmıştım elimde PSD leri var isteyen hangisini istediğini söylesin nickini yazıyım..
güzel arkadaşım ama ben bleadın ustunde combo yazcak bıde bleade donse cok sewınecem_Alone_ demiş ki:İhihi benim imzalar boş kaldı talip yok galiba.._Alone_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bunları öylesine yapmıştım elimde PSD leri var isteyen hangisini istediğini söylesin nickini yazıyım..
senin kini yaptımMr_DangeR demiş ki:Bana Yapar Mısın Üstünde Mr_DangeR Saturn Deneme Moderatör Yazsınsk8er_boi demiş ki:- Resim Silinmiş.
isteyen olursa hemen hazırlanır
Çok Saol Süper Olmuş extraokksk8er_boi demiş ki:senin kini yaptımMr_DangeR demiş ki:Bana Yapar Mısın Üstünde Mr_DangeR Saturn Deneme Moderatör Yazsınsk8er_boi demiş ki:- Resim Silinmiş.
isteyen olursa hemen hazırlanır
- Resim Silinmiş.
benımkı noldu Embarassedgalatasarayfaruk demiş ki:hazırlıyormusun ?
Arkadaşım Bi Sabret extraokkgalatasarayfaruk demiş ki:benı**ı noldu Embarassedgalatasarayfaruk demiş ki:hazırlıyormusun ?
ve o blade dönüp nolcak abi gif istiosan çok uzun iş çünkü silkroad la ilgili fazla gif yok_Alone_ demiş ki:Galatasaray faruk ne demek istediğini anlamadım,blade dönücek blade üstünde combo yazıcak bişey bişey anlmadım wallahi. Confused
şimdi 64 lw bı bleade olsun benzesın uğrastırmayam sızı ustunde combo yazsın bleade donsun oynayan awatar osun yanı abicim anlasıldımı_Alone_ demiş ki:Galatasaray faruk ne demek istediğini anlamadım,blade dönücek blade üstünde combo yazıcak bişey bişey anlmadım wallahi. Confused
Yanlız ben ordaki imzalara dedim..Ordaki koyudugum nikcleriniz yazan imzalardan birini beyen nickini yazıyım..Yeni istiyosan yarın ayarlarım.. Winkgalatasarayfaruk demiş ki:şimdi 64 lw bı bleade olsun benzesın uğrastırmayam sızı ustunde combo yazsın bleade donsun oynayan awatar osun yanı abicim anlasıldımı_Alone_ demiş ki:Galatasaray faruk ne demek istediğini anlamadım,blade dönücek blade üstünde combo yazıcak bişey bişey anlmadım wallahi. Confused
nası yanı nerde ımzaların ıyı bısı koyu ver yaw bana awatarı yarın yap ok_Alone_ demiş ki:Yanlız ben ordaki imzalara dedim..Ordaki koyudugum nikcleriniz yazan imzalardan birini beyen nickini yazıyım..Yeni istiyosan yarın ayarlarım.. Winkgalatasarayfaruk demiş ki:şimdi 64 lw bı bleade olsun benzesın uğrastırmayam sızı ustunde combo yazsın bleade donsun oynayan awatar osun yanı abicim anlasıldımı_Alone_ demiş ki:Galatasaray faruk ne demek istediğini anlamadım,blade dönücek blade üstünde combo yazıcak bişey bişey anlmadım wallahi. Confused
Yanlız ben ordaki imzalara dedim..Ordaki koyudugum nikcleriniz yazan imzalardan birini beyen nickini yazıyım..Yeni istiyosan yarın ayarlarım.. Wink[/quote]galatasarayfaruk demiş ki:şimdi 64 lw bı bleade olsun benzesın uğrastırmayam sızı ustunde combo yazsın bleade donsun oynayan awatar osun yanı abicim anlasıldımı_Alone_ demiş ki:Galatasaray faruk ne demek istediğini anlamadım,blade dönücek blade üstünde combo yazıcak bişey bişey anlmadım wallahi. Confused
Burda mesajları düzgün okuyun yahu canım çıktı bişey anlatıcam diye.._Alone_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
2. olsun nıck combo altına max_Alone_ demiş ki:Burda mesajları düzgün okuyun yahu canım çıktı bişey anlatıcam diye.._Alone_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Gönderilme zamanı: 04 Mar 2008 20:19galatasarayfaruk demiş ki:daha ne kdr beklicem