özellikler xray dan rica ediyorumMcViP demiş ki:ya biri bana imzama uygun üstünde anime olmayan mor pembe renginde bi avatar yapabilirmi
özellikler xray dan rica ediyorumMcViP demiş ki:ya biri bana imzama uygun üstünde anime olmayan mor pembe renginde bi avatar yapabilirmi
imza avatar birlikte yapıyım set olarak dursunMcViP demiş ki:özellikler xray dan rica ediyorumMcViP demiş ki:ya biri bana imzama uygun üstünde anime olmayan mor pembe renginde bi avatar yapabilirmi
imza avatar birlikte yapıyım set olarak dursunXray demiş ki:McViP demiş ki:özellikler xray dan rica ediyorumMcViP demiş ki:ya biri bana imzama uygun üstünde anime olmayan mor pembe renginde bi avatar yapabilirmi
sen nası bişey istedigini sole ben anlatırım yapıncaxEMREx demiş ki:Bende imza isticem de o imzaları nasıl koyucaz onu tam olarak bilemiorm Neutral
ShadowTurk yazsın da böle ona uygun bişeyler yapabilrmisinsk8er_boi demiş ki:sen nası bişey istedigini sole ben anlatırım yapıncaxEMREx demiş ki:Bende imza isticem de o imzaları nasıl koyucaz onu tam olarak bilemiorm Neutral
Sende haklısın da gölge fln iştesk8er_boi demiş ki:walla shodow turk diyince aklıma hiç bişi gelmiyo guzel bişi yapmaya calısıcam
bu arada thanker imzan ne renk olsun bi kac renk sole istersen
mavi olsunsk8er_boi demiş ki:walla shodow turk diyince aklıma hiç bişi gelmiyo guzel bişi yapmaya calısıcam
Bu arada Shodow deil ShadowTurk CoolTankher demiş ki:mavi olsunsk8er_boi demiş ki:walla shodow turk diyince aklıma hiç bişi gelmiyo guzel bişi yapmaya calısıcam
Teşekürler beğendim extrabeerXray demiş ki:Arrowdarklord7 demiş ki:Banada imza yaparmısın anime olsun EliteKiller yazsın :) Teşekürler
- Resim Silinmiş.
Kod:http://img138.imageshack.us/img138/2366/elitekillersk9.png
La nasıl yemekmiş bu tencereyimi yedin nerdesinsk8er_boi demiş ki:thanker ve amre sizinkileri yapıcam da bi yemek yiyim ac ayı oynamas bilirsiniz
tmm geldim yapıyom simdi bişeylerxEMREx demiş ki:La nasıl yemekmiş bu tencereyimi yedin nerdesinsk8er_boi demiş ki:thanker ve amre sizinkileri yapıcam da bi yemek yiyim ac ayı oynamas bilirsiniz