nasıl birşey istiyon dostumcasaba_lee demiş ki:Güzel bir imza ve avatar yapabilirmisiniz?
nasıl birşey istiyon dostumcasaba_lee demiş ki:Güzel bir imza ve avatar yapabilirmisiniz?
hemennn :) aslında hazırda var ama yapayım ginedecasaba_lee demiş ki:üzerinde CaSaBa_Lee yazan bi resim yapabilirmisiniz?
imza yaptım 1 dk ya koyarım hemen extrabeercasaba_lee demiş ki:sizi bekliyorum.Bu yaptıgınız avatar için mi imza için mi?
- Resim Silinmiş.
ben birazdan cıkıcam avatar için zaman yok yarın uraşabilirim istersenizcasaba_lee demiş ki:çok çok saol bide avatar olsaydı cok güzel olurdu xD
- Resim Silinmiş.
sana yarın hareketli bişeler yapabilirim Wink yaparım demeyimde yapabilirim belli olmaz popcorn extrabeer Wink avatarda yarın yaparım istersencasaba_lee demiş ki:daha güzel olmus cok saol eline saglık
Saol..morfeux demiş ki:arkadaşım bunu kopyala yapıştır okCoLd_BreaTh demiş ki:Güzel olmş aldım teşekkrler..
Kod:- Resim Silinmiş.
maça gidiyorum gelince yanıp sönen beşiktaşlı bişe yapabilirim kahvekeyfiCoLd_BreaTh demiş ki:Bana bi avatar yapabilir misiniz
Teşşekkürler
güzel olması yeter bişi istemiyorum
tamam saol beşiktaşlı olması şart değil kafana göre takıl kahvekeyfimorfeux demiş ki:maça gidiyorum gelince yanıp sönen beşiktaşlı bişe yapabilirim kahvekeyfiCoLd_BreaTh demiş ki:Bana bi avatar yapabilir misiniz
Teşşekkürler
güzel olması yeter bişi istemiyorum