DENEME rengi ile XLaw yazarmısınız?
başka bir pscide yapabilir ama güzel bişey olmasını istiyorum render çocukça olmasın veya hiç olmasın bushlardan oluşan bişeyde olabilir veya hdr resmiylebatuknight demiş ki:bende bi imza istiyorum wicked veya xray siz yaparsanız daha iyi olur.
dikkat çekici ismime uygun bol brushlu bir imza + ona uygun bir avatar yaparsanız sevinirim
ben yazarım ama direk resim üzerine mi yazıyım imza şeklinde mi yapıp yazıyım ? nasıl istiyorsun ?XLaw demiş ki:
Ebemi unuturmuyum hiçArayNia demiş ki:E beni unuttunuz :(
yok bu haliyle imza olarak koycak siteye Tabi imza olacakBrendiBelle demiş ki:ben yazarım ama direk resim üzerine mi yazıyım imza şeklinde mi yapıp yazıyım ? nasıl istiyorsun ?XLaw demiş ki:
3 tane imzan var daha ne istiyorsun anlamadım.Ayrıca sana yapalı daha çok zaman geçmedi bu yüzden boş olduğum bir zamanı beklemen gerekecek umarım durumu anlamışsındır da bana kızmazsın. ?!!!!!!!Replicant demiş ki:Bana yaparmısn kullandıgın resme göre yazı tipini ayarlarsın sen hacim(heralde)
Buraya nasıl birşey istediğini yazarsan 4. sensin arka sayfalara gittikçe karışıyor kim kimle nerde nasıl niye :? ?!!!!!!!batuknight demiş ki:4.Batuknight değil mi ?