Pennywise demiş ki:
Ghost Spy demiş ki:
Ghost Spy demiş ki:
Bu arada ne zaman ? Pazar günü izmire uçucam oleyyyy. xD
up Batuhan abcim canım ciğerm xD
sen imza konusunu açtıkça yapmayacam,birazcık sabır yahu,benim yaptığım imzalar öyle 3-5 brush at biraz efekt ver le olmuyor,render ından stock resmine brush ından plug-in ine kadar özenle yapıyorum beğenmezsem 3-5 kere silip baştan yapıyorum,o yüzden sen bana zaman ver ben sana imza vereyim :wink1:
Ne imzası imzamı yoo acelesi ykki ölmüyoruz ya kaçmıyorda. :mrgreen:

3 gündür bi imza bekliyorum İmzada bi bow olsun hayır hayır 3 tane bow olsun 64lwlıklardan ortasında CombomaX yazın pls

galatasarayfaruk demiş ki:
3 gündür bi imza bekliyorum İmzada bi bow olsun hayır hayır 3 tane bow olsun 64lwlıklardan ortasında CombomaX yazın pls
Dediğin gibi yapmaya çalıştım olmadı sana şöyle bişe verek :mrgreen: Biraz acemiyim kusura bakma :mrgreen:

- Resim Silinmiş.

Kullanmak istersen

Kod:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
penny hangi pluginleri kullandığını söylermisin bikaç plugin var bende ama istediğim işi yapmıyolar zahmet olmassa isimlerini veya kendilerini koyarsan çok sevinicem :oldie: bi beğendiğim fractal var o da demo bendeki =) demo yazıyo görsellere bazen siliyorum ama her zaman silinecek yerlerde olmuyo

Statuss

Bilgiliyim
bana bir imza yapabilirmisiniz imza yı şu şekilde istiyorum galatasaraydan bir futbolcu resmi ve üstüne CrAzY_emre yazabilirmisiniz Teşşekkür ederim

nuk3r demiş ki:
penny hangi pluginleri kullandığını söylermisin bikaç plugin var bende ama istediğim işi yapmıyolar zahmet olmassa isimlerini veya kendilerini koyarsan çok sevinicem :oldie: bi beğendiğim fractal var o da demo bendeki =) demo yazıyo görsellere bazen siliyorum ama her zaman silinecek yerlerde olmuyo
yukardaki msjıma bakarak soruyorsan onu imza yapmamın uzun sürdüğünü belirtmek için söyledim yani normalde hiçbi plug-in kullanmıyorum(bulsam güzel bişeyler kullanırım gerçi) eskiden kullanıyordum ama adını untutum

Pennywise demiş ki:
nuk3r demiş ki:
yukardaki msjıma bakarak soruyorsan onu imza yapmamın uzun sürdüğünü belirtmek için söyledim yani normalde hiçbi plug-in kullanmıyorum(bulsam güzel bişeyler kullanırım gerçi) eskiden kullanıyordum ama adını untutum
:mrgreen: :mrgreen: Yorum yok neyse dediğim gibi karışmak yok sabır var kolay gelsin sana sen yap yeter beklerim ben sonuçta yapmak zorunda değilsin bekletmende buna oranla sorun veya ayıp olmaz. :P

hmm peki. bende bikaç plug in var istersen verebilirim bi de pack indirmiştim içinde 250 tane plug in olan ama hiç denemedim onu da deneyim istersen buraya koyarım

Takımı
Besiktas
Ben 2 Haftadır İmza Bekliorm SpyWaRe Fln Yazsın Crossbow resmı de olabılır estetık sızın

Yukarı Alt