Selamun Aleyküm , ben bi imza istiyorum..

JorgeWatson yazıLı , yapabilir misiniz acaba ?

Resim farketmez ama gothic tarz olmasın , extraloob'un tarzında olursa sevinirim ( Not Erotic ama )

Şimdiden teşekkürler.

Bende bi tane istiyom arkadaşlar sölemiştim ama atlanmış yinede teşekkürler ilk sayfada Ronin yaptığı üstten 13. sırada elınde ışık tutan kadının aynı boyutlarında aynı yerde JiLeTAkin yazıp altında küçük harflerle aynı onun gibi GLobaL Moderatör yazarsa sevinirim çok lazım o imza burası için deil yanlış anlamayın buraya koymıycam global moderatör yazısını yanlış anlamayın....teşekkürler...

Midbroke

Bilgiliyim
_JW_ demiş ki:
Selamun Aleyküm , ben bi imza istiyorum..

JorgeWatson yazıLı , yapabilir misiniz acaba ?

Resim farketmez ama gothic tarz olmasın , extraloob'un tarzında olursa sevinirim ( Not Erotic ama )

Şimdiden teşekkürler.
Not Erotic nedir yav . Erotik değil dersin olur biter . Nedir bu İngilizce sevdası anlayamadım ben yav . :?

jumper

Öğretiyorum
fuksakin demiş ki:
Bende bi tane istiyom arkadaşlar sölemiştim ama atlanmış yinede teşekkürler ilk sayfada Ronin yaptığı üstten 13. sırada elınde ışık tutan kadının aynı boyutlarında aynı yerde JiLeTAkin yazıp altında küçük harflerle aynı onun gibi GLobaL Moderatör yazarsa sevinirim çok lazım o imza burası için deil yanlış anlamayın buraya koymıycam global moderatör yazısını yanlış anlamayın....teşekkürler...
soyledigin imzayı bulamadım sen koysana bi buraya

Kardeş banada bir imza yapabilir misiniz vaktniz warsa

şEyy yeşiL-siyah renkleri olsun erotikte olabilir :D üstünede Hodri Meydan yazarsanız sevinirim koLAy geLsin TEŞEKKÜRLER .....

Avatarımda onun gBi bşy olabilir ... Thx...

sk8er_boi demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img244.imageshack.us/img244/3859/volkancc1ol9.png
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img411.imageshack.us/img411/7549/121nl1.png
umarım hosuna gitmiştir
çok saol kardeş çok çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar banada bi tane imza yaparsanız çok sevinirim JiLeTAkin yazarsa pembe harflerle gusel olur altınada küçük harflerle GLobaL Moderatör yazarsa sevinirim resmi size bırakıyom guzel resimler seçiyosunuz ii çalışmalar yanlıiş anlamayın GLobaL Moderatör yazdırıyom die burda kullanmıycam çok saolun kolay gelsin...

ben de rica etsem animeli koyu kırmızı ve siyah tonlarında bi imza yapabilir misiniz ? anime olarak da bazı üyelerin imzalarında var böyle savaşçılara benzeyen iyi anlatamadım ama :)

evet arkadaşlar hazırladığımız görseller burada kullanılmak üzere hazırlıyor ve üzerlerine exl member gibi bu sitede kullanılacağını belirtmek amacıyla yazılar yazıyoruz başka bir deyişle diğer sitelere imza yapmıyoruz :wink1:

Yukarı Alt