Aynen. :)jumper demiş ki:yok yapamadım bi turlu cok gecde oldu belki ondandır ama ben sarı turuncu kırmızı siyah renkler uzerinde yogunlasmısım yaa soguk renkler olunca zorlanıyorum yarın baska denerim
Aynen. :)jumper demiş ki:yok yapamadım bi turlu cok gecde oldu belki ondandır ama ben sarı turuncu kırmızı siyah renkler uzerinde yogunlasmısım yaa soguk renkler olunca zorlanıyorum yarın baska denerim
Evet KAtılıyorum 4 defa imza için istek yaptım aralarındaki sohbetten benim istek kaynıyor :(darkonder demiş ki:bu konu acmısınız ama kımse ılgılenmıyo
ben bir imza isteğinde bulunmuştum ama kim göremedi heraldeLeaDeR_ demiş ki:bir arkadaş bana güzel ve gösterişli bi imza yapabilrmi acaba ???
Edit.darkonder demiş ki:yah resım farketmez ama ılgı cekıcı olsun sadece ıstunde sekıllı yazı ıle EfendiLeR yazsın
lutfen bırı yapsın kac gundur dılımde tüğ bitti :(
http://img204.imageshack.us/img204/8918/efendileriy4.jpg
Ps user değilim.Ama Yarımcı olmak istedim.Font Fazla belli olmyor ama belli etmek için elimden geleni yaptım.Ama eğer ''Boyutu Farketmez'' diyorsan Az daha büyütebilirim.Güzel Olmadı ama ben yinede yardımcı olayım dedim.Azeroth demiş ki:Eğer musait bir pc user varsa bana bir avatar&imza yapabilir mi?
Zamanı onemli deil musait oldugunuz bir anda ilgilenirseniz ii olur.
Özellikler ;
http://images.mmosite.com/feature/news/2007_05_12/big/wow_w43.jpg
Bu linkteki photo'yu imzaya sığabilecek bri boyuta getirdikten sonra ''world'' yazan kısma ''azeroth'' ve ''warcraft'' yazan kısma Exl Member yazabilirmisiniz( photosop vs. fazla bilgim yok inş olamaycak bişi istemiyorumdur) ayrıca bu yazılar ss'deki yazı turuyle aynı olursa ii olursa ii olur çok ütopik bişi olmadı inş.
Olamayacaksa bişisede ilgilendiğiniz için sagolun...
Bu Kadar Yapabildim. Beğenirmisin Bilmem..kara_adam demiş ki:aga bana bu resmi düzenleyiver üstünde Extraloob'un bir simgesini koymayı unutma çooook acayip bişey olsun sadece karakteri alsan bile yeter olmasa bile o karakterin başka bir resmi ile yaparsan da olur ama acayip olsun
- Resim Silinmiş.