darkonder

Öğretiyorum
yah resım farketmez ama ılgı cekıcı olsun sadece ıstunde sekıllı yazı ıle EfendiLeR yazsın
lutfen bırı yapsın kac gundur dılımde tüğ bitti :(

Arkadaşlar ne zamandır isteğim var yardımcı olursanız sevinirim kusura bakmayın uraştırıyorum....... :!: :!:

yeşiL-siyah renkleri olsun wurdulu kırdılı olabilir :D üstünede Hodri Meydan yazarsanız sevinirim koLAy geLsiN.....

Avatarımda onun gBi bşy olabilir ... TeşekkürLer...

Arkadaşlar bilmem farkettiniz mi ama tatildeyiz.Tanıdığım Ps Userlar günde max. 2-3 saat girebiliyor ve bunu yaptıkları pc de photoshop olmayabilir.Veya bu zamanı photoshopla harcamak istemiyor olabilirler.Lütfen kendinizden başkalarını da düşünün. :thumbsup:

darkonder

Öğretiyorum
nedense ben ımza basvurusunda bulduktan sonra benden sonra 3 kısı basvurdu onlarınkıler yapıldı benımkı yapılmadı :(

darkonder demiş ki:
yah resım farketmez ama ılgı cekıcı olsun sadece ıstunde sekıllı yazı ıle EfendiLeR yazsın
lutfen bırı yapsın kac gundur dılımde tüğ bitti :(
Edit.

Kod:
http://img204.imageshack.us/img204/8918/efendileriy4.jpg

Son düzenleme:
aga bana bu resmi düzenleyiver üstünde Extraloob'un bir simgesini koymayı unutma çooook acayip bişey olsun sadece karakteri alsan bile yeter olmasa bile o karakterin başka bir resmi ile yaparsan da olur ama acayip olsun
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Eğer musait bir pc user varsa bana bir avatar&imza yapabilir mi?
Zamanı onemli deil musait oldugunuz bir anda ilgilenirseniz ii olur.

Özellikler ;
http://images.mmosite.com/feature/news/2007_05_12/big/wow_w43.jpg

Bu linkteki photo'yu imzaya sığabilecek bri boyuta getirdikten sonra ''world'' yazan kısma ''azeroth'' ve ''warcraft'' yazan kısma Exl Member yazabilirmisiniz( photosop vs. fazla bilgim yok inş olamaycak bişi istemiyorumdur) ayrıca bu yazılar ss'deki yazı turuyle aynı olursa ii olursa ii olur çok ütopik bişi olmadı inş.
Olamayacaksa bişisede ilgilendiğiniz için sagolun...

Azeroth demiş ki:
Eğer musait bir pc user varsa bana bir avatar&imza yapabilir mi?
Zamanı onemli deil musait oldugunuz bir anda ilgilenirseniz ii olur.

Özellikler ;
http://images.mmosite.com/feature/news/2007_05_12/big/wow_w43.jpg

Bu linkteki photo'yu imzaya sığabilecek bri boyuta getirdikten sonra ''world'' yazan kısma ''azeroth'' ve ''warcraft'' yazan kısma Exl Member yazabilirmisiniz( photosop vs. fazla bilgim yok inş olamaycak bişi istemiyorumdur) ayrıca bu yazılar ss'deki yazı turuyle aynı olursa ii olursa ii olur çok ütopik bişi olmadı inş.
Olamayacaksa bişisede ilgilendiğiniz için sagolun...
Ps user değilim.Ama Yarımcı olmak istedim.Font Fazla belli olmyor ama belli etmek için elimden geleni yaptım.Ama eğer ''Boyutu Farketmez'' diyorsan Az daha büyütebilirim.Güzel Olmadı ama ben yinede yardımcı olayım dedim.

- Resim Silinmiş.

kara_adam demiş ki:
aga bana bu resmi düzenleyiver üstünde Extraloob'un bir simgesini koymayı unutma çooook acayip bişey olsun sadece karakteri alsan bile yeter olmasa bile o karakterin başka bir resmi ile yaparsan da olur ama acayip olsun
- Resim Silinmiş.
Bu Kadar Yapabildim. Beğenirmisin Bilmem..
- Resim Silinmiş.

Bu Resimdeki Yazıları Silip Yazabilceginiz Bi Yere SaiideJaraRufu Yazarmısınız?

Takımı
Besiktas
Kardeşim Banada Emre Aydınlı Güzel bi imza yaparsan sevinirim kenarına Software Yazarsın...Şimdiden Teşekkürler

3 gündür gözlerim bozuk bilgisayardan televizyondan uzak bir hayat yaşıyorum daha 1 hafta boyunca yine foruma giremeyeceğim kusura bakmayın artık...

Yukarı Alt