İmza Yapanları Yormamak Acısından Daha Cok Kisiye Bakabilmektir Amaclanan HedefCant KiLL Me demiş ki:Neden 1 imza sınırı var ben her hafta imza değiştirmek istiyorum
İmza Yapanları Yormamak Acısından Daha Cok Kisiye Bakabilmektir Amaclanan HedefCant KiLL Me demiş ki:Neden 1 imza sınırı var ben her hafta imza değiştirmek istiyorum
KatılıyorumBrendiBelle demiş ki:Herhangi bi sınırlama yok ama bi ps user mesela aynı kişiye 2-3defa imza yapmaktan sıkılır ayrıca burda sıra bekleyen baya arkadaş var.hep ben hep ben olmaz biraz da başkaları diceksin :)
KeDDy demiş ki:bu işlerden anlayan biriniz vaktini ayırıp yaparsa sevinirimKeDDy demiş ki:imza istek :
arka planda koyu renkler(siyah ağırlıkta,çapraz gri çizgili)
ortaya bi tazmania resmi
sol üst köşeye Epic,sağ üst köşeye _sNap_,sol alt köşeye exTRaloob member ve sağ alt köşeyede HornyAndHappY yazısı(yazılar yeşil)
- Resim Silinmiş.DarKDeWiLeS demiş ki:Yeni Bir İmza istiyorum
AVATAR İle İlgili Olursa Sevinirim.
Şimdiden Tesekkürler.
Senin İstedigin Gibi Yaptım Ama Yerde Yazı Yazı İyi OlmadıKeDDy demiş ki:KeDDy demiş ki:bu işlerden anlayan biriniz vaktini ayırıp yaparsa sevinirimKeDDy demiş ki:imza istek :
arka planda koyu renkler(siyah ağırlıkta,çapraz gri çizgili)
ortaya bi tazmania resmi
sol üst köşeye Epic,sağ üst köşeye _sNap_,sol alt köşeye exTRaloob member ve sağ alt köşeyede HornyAndHappY yazısı(yazılar yeşil)
+1ARK0 demiş ki:
şu resimdeki bayanın sırtına dikey olarak güzel bir yazı sitiliyle I LOVE YOU ARK0 yazacak kişiye bol bol dua ederim
- Resim Silinmiş.BaBaL2 demiş ki:bende güzel parlak bi imza ve avatar istiyorum BaBaL2 yazsın üzerinde
teşekkürler
BitterSweet demiş ki:- Resim Silinmiş.BaBaL2 demiş ki:bende güzel parlak bi imza ve avatar istiyorum BaBaL2 yazsın üzerinde
teşekkürler
- Resim Silinmiş.
Al Bakalım
Woow süper hepsi teşekkürlerberkozalp demiş ki: