Ya Ben Sana Yaptım Fakat image Shack Upload Etmiyor bende İstersen MSN mi ekle ordan kendn elden al ?SaSuKe demiş ki:Benimkini ne zman düşünüyon ??BitterSweet demiş ki:Sıradaki AnG3L
bitter kardeşim kızma ama ben senden boyle bişi istemiştim :(aNq3L demiş ki:Ben bi imza istiyorum;
Arkaplan koyu mor olsun , imzanın ortasında bi yıldırım olsun,yıldırım üstünde aNq3L ,altında ise Sp3r_NuKeR yazsın(Aso bi yazı tipiyle ).
En önemli yeri ise ;
İmzanın sağında küçük bi şekilde bu resim olsun ;
İmzanın solunda ise yine küçük bi şekilde bu resim olsun;
HERŞEY İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...
sağ tıklatıp resmi goster diyince gozukmesi lazımBitterSweet demiş ki:Tamam Kusura Bakma
Yaparım Yenisini
Ama Resimlerin Gozukmuyor... !
özür diliyorum işe yarıyormusaNq3L demiş ki:sağ tıklatıp resmi goster diyince gozukmesi lazımBitterSweet demiş ki:Tamam Kusura Bakma
Yaparım Yenisini
önemli değil .DarKDeWiLeS demiş ki:özür diliyorum işe yarıyormusaNq3L demiş ki:sağ tıklatıp resmi goster diyince gozukmesi lazımBitterSweet demiş ki:Tamam Kusura Bakma
Yaparım Yenisini
Hancock demiş ki:sitemize yeni biri üye oldu , arkadaşım ona güzel bir imza ile avatar yapar mısınız? [Kız] ona göre yapın imzayı çok güzel ve şeker birşey olsun
nicki : KuCuqh_CadI [bu arada rahatsız etmeyin]
hatta bişi diimmi berbat bunu sakın kullanmasın yaırn yaparım 2. günden bi yıgın ödevim varDarKDeWiLeS demiş ki:- Resim Silinmiş.
Ya Bu tam iyi Değil Ödevim Vardı Hemen Acer Acele yaptım Yarın Faha iyisini yaparımHancock demiş ki:sitemize yeni biri üye oldu , arkadaşım ona güzel bir imza ile avatar yapar mısınız? [Kız] ona göre yapın imzayı çok güzel ve şeker birşey olsun
nicki : KuCuqh_CadI [bu arada rahatsız etmeyin]
- Resim Silinmiş.SaSuKe demiş ki:Benimkini ne zman düşünüyon ??BitterSweet demiş ki:Sıradaki AnG3L