acaba sade ve aynı zamanda akılda kalıcı güzel bi imza yaparmısınız avatarıyla birlikte

ps:gereksiz anime vs.. kullanmassanız sevinirim

sroninja demiş ki:
Arkadaşlar aşağıda verdiğim imza gibi birşeyler yapmanızı rica ediyorum.. Eğer kullanacağınız anime bu resimdeki gibi olacaksa anime, daha kötü olacaksa gerçek ve güzel bir bayan kullanırsanız sevinirim. ( Örneğin; Leah Dizon, Angelina Jolie veya Jessica Alba. Jessica Alba olursa iyi olur.. ) İmzamın üzerinde Silent yazarsa iyi olur.. Şimdiden teşekkürler.. Bu arada yapacağınız imzanın yanında bir avatar da güzel gider.. :D

- Resim Silinmiş.
Ben daha çok alıştırma olması için birşeyler arıyordum. Öylesine yaptım bunlar ilk günlerim , ilk denemelerim beğenmezsen güzel de geç ben yapıp koyayım beğenen alır beğenmeyen alır kaçar :mrgreen:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
SnowFlake demiş ki:
her şey forum oyunlarında Okan abinin avatarıma 0, imzama 1 puan vermesiyle başladı...
Depresyona girdim xD hümm :lol:
sponsorum Quensis'le de küstüğüm için yeni Sponsor arayışı içersindeyim ^^ :mrgreen:
eveet yeni Sponsoruma şimdiden hayırlı olsun adaylar pm atabilir :P :mrgreen:
:? :? :?
- Resim Silinmiş.

Ct Silent demiş ki:
Arkadaşlar aşağıda verdiğim imza gibi birşeyler yapmanızı rica ediyorum.. Eğer kullanacağınız anime bu resimdeki gibi olacaksa anime, daha kötü olacaksa gerçek ve güzel bir bayan kullanırsanız sevinirim. ( Örneğin; Leah Dizon, Angelina Jolie veya Jessica Alba. Jessica Alba olursa iyi olur.. ) İmzamın üzerinde Ct Silent yazarsa iyi olur.. Şimdiden teşekkürler.. Bu arada yapacağınız imzanın yanında bir avatar da güzel gider.. :D

- Resim Silinmiş.

sroninja demiş ki:
Ellerine sağlık hacım hepsi güzel.. Ama kendini biraz daha geliştirip yeni imzalar yaparsan daha güzel olacak.. :wink1:
Daha yolun başındayım hani aslında daha çok alıştırma olsun diye uğraşıyorum. Bakarsın biri beğenir :D

virtuez demiş ki:
bana uygun avatar ve imza yapabilirmisiniz..imzama iğrenç vs.gibi yorumlar yapılıyor :S

ilginiz için tşkler
Bu bayağı bayağı kötü oldu gibime geldi k. bakma bunlar sizden çok benim için :) Alıştırma amaçlı :muck:

- Resim Silinmiş.

Yukarı Alt