Pride demiş ki:Pride demiş ki:Pride demiş ki:Leah Dizondan Guzel Bir İmza Yaparsanız Sevinirim Ustunde Pride Exl Member De Yazarsa Sevinirim
Pride demiş ki:Pride demiş ki:Pride demiş ki:Leah Dizondan Guzel Bir İmza Yaparsanız Sevinirim Ustunde Pride Exl Member De Yazarsa Sevinirim
Bugün 29 Ekim! Bugünde mi dolusun?SERE demiş ki:hepinize haftasonu yapıcam...
Sanane.sroninja demiş ki:Bugün 29 Ekim! Bugünde mi dolusun?SERE demiş ki:hepinize haftasonu yapıcam...
Ben daha çok alıştırma olması için birşeyler arıyordum. Öylesine yaptım bunlar ilk günlerim , ilk denemelerim beğenmezsen güzel de geç ben yapıp koyayım beğenen alır beğenmeyen alır kaçarsroninja demiş ki:Arkadaşlar aşağıda verdiğim imza gibi birşeyler yapmanızı rica ediyorum.. Eğer kullanacağınız anime bu resimdeki gibi olacaksa anime, daha kötü olacaksa gerçek ve güzel bir bayan kullanırsanız sevinirim. ( Örneğin; Leah Dizon, Angelina Jolie veya Jessica Alba. Jessica Alba olursa iyi olur.. ) İmzamın üzerinde Silent yazarsa iyi olur.. Şimdiden teşekkürler.. Bu arada yapacağınız imzanın yanında bir avatar da güzel gider..
- Resim Silinmiş.
Berbat birşey oldu :?Pride demiş ki:Pride demiş ki:Pride demiş ki:Leah Dizondan Guzel Bir İmza Yaparsanız Sevinirim Ustunde Pride Exl Member De Yazarsa Sevinirim
:? :?last_knight demiş ki:siyah ağırlıklılast_knight demiş ki:new imza+avatar istiyorum (kız fotolu)
:? :? :?SnowFlake demiş ki:her şey forum oyunlarında Okan abinin avatarıma 0, imzama 1 puan vermesiyle başladı...
Depresyona girdim xD hümm
sponsorum Quensis'le de küstüğüm için yeni Sponsor arayışı içersindeyim ^^
eveet yeni Sponsoruma şimdiden hayırlı olsun adaylar pm atabilir
Ct Silent demiş ki:Arkadaşlar aşağıda verdiğim imza gibi birşeyler yapmanızı rica ediyorum.. Eğer kullanacağınız anime bu resimdeki gibi olacaksa anime, daha kötü olacaksa gerçek ve güzel bir bayan kullanırsanız sevinirim. ( Örneğin; Leah Dizon, Angelina Jolie veya Jessica Alba. Jessica Alba olursa iyi olur.. ) İmzamın üzerinde Ct Silent yazarsa iyi olur.. Şimdiden teşekkürler.. Bu arada yapacağınız imzanın yanında bir avatar da güzel gider..
- Resim Silinmiş.
Daha yolun başındayım hani aslında daha çok alıştırma olsun diye uğraşıyorum. Bakarsın biri beğenirsroninja demiş ki:Ellerine sağlık hacım hepsi güzel.. Ama kendini biraz daha geliştirip yeni imzalar yaparsan daha güzel olacak..
Bu bayağı bayağı kötü oldu gibime geldi k. bakma bunlar sizden çok benim için :) Alıştırma amaçlıvirtuez demiş ki:bana uygun avatar ve imza yapabilirmisiniz..imzama iğrenç vs.gibi yorumlar yapılıyor :S
ilginiz için tşkler
cok sağolPolgara demiş ki::? :?last_knight demiş ki:siyah ağırlıklılast_knight demiş ki:new imza+avatar istiyorum (kız fotolu)
- Resim Silinmiş.