Zamanında hızlıydık haniPolgara demiş ki:Sen neymişsin öyle yaXLaw demiş ki:Ben 3. gün sınıftaki kızların kafasını çıplak mankenlerle birleştiriyodumPolgara demiş ki:Yavaş yavaş hacım daha 5 gün olmadı xD
Zamanında hızlıydık haniPolgara demiş ki:Sen neymişsin öyle yaXLaw demiş ki:Ben 3. gün sınıftaki kızların kafasını çıplak mankenlerle birleştiriyodumPolgara demiş ki:Yavaş yavaş hacım daha 5 gün olmadı xD
Bu hatunun surat çok uzun :?Braunx demiş ki:
aha bu kızdan bi imza yaparmısınız banada
Hazal Kaya
XLaw demiş ki:@polqi burnuda büyük Kaşlar orman xD
XLaw demiş ki:Çenede sivri
Aldınmı cevabını Hoş arada bende kaynadım ama hacım haklı herkesin zevki kendineBraunx demiş ki:zevkler ve renkler tartisilmaz
İmza boyutu nsL olcak şaşıyoyom PolqiPolgara demiş ki:XLaw demiş ki:@polqi burnuda büyük Kaşlar orman xDXLaw demiş ki:Çenede sivriAldınmı cevabını Hoş arada bende kaynadım ama hacım haklı herkesin zevki kendineBraunx demiş ki:zevkler ve renkler tartisilmaz
Antalyanın neresinden kardeş / ben MeydanBraunx demiş ki:yani illa o resim kullanılcak diye bisey yok google la hazal kaya yazip biton resim arasından şekil kardeşinize yakıscak guzel bir resim cikartabilirsiniz umarım
uncalıXLaw demiş ki:Antalyanın neresinden kardeş / ben MeydanBraunx demiş ki:yani illa o resim kullanılcak diye bisey yok google la hazal kaya yazip biton resim arasından şekil kardeşinize yakıscak guzel bir resim cikartabilirsiniz umarım
banda imza yaparmısınPolgara demiş ki:Altınkum
De get Senin imzan 4 saat sürüyoExtacy demiş ki:banda imza yaparmısınPolgara demiş ki:Altınkum
yok hacım ben uyumadım daha imzamı bekliyorumPolgara demiş ki:Uyudunuzmu ya
Yok sana imza onu kullan 1 yıl. Sonra yaparızExtacy demiş ki:yok hacım ben uyumadım daha imzamı bekliyorumPolgara demiş ki:Uyudunuzmu ya